Hayvana Şiddet Bitmiyor! Bu Sefer Kezzapla Saldırdılar!

TAKİP ET

Osmaniye'de boş bir arazide bulunan sokak köpeğinin kulaklarının kesildiği ve yüzüne kezzapla saldırıda bulunulduğu öğrenildi. Bunun üzerine talihsiz hayvanın tedavisi Gaziantep'te başlatıldı.

Osmaniye'de korkunç bir olay meydana geldi. Bir sokak köpeğine gerçekleştirilen insanlık dışı vahşet hayvana şiddet olaylarının ne kadar korkunç boyutta olduğunu bir kez daha ortaya koydu. Sokak'ta kulakları kesilmiş ve üzerine kezzap atılmış şekilde bulunan talihsiz hayvanın hayatta kalması için tedavileri devam ediyor. Tedavilerinin gerçekleştirilmesi Gaziantep'e getirildiği öğrenildi. Ancak kezzapla saldırıldığı öğrenilen hayvanın ağız bölgesinde derin yaralar olduğu görüldü. 

Osmaniye'de Düziçi ilçesinde bulunan boş bir arazide vatandaşlar tarafından kezzaplı saldırıda ağır yaralanmış ve ölüme terk edilmiş bir sokak köpeği bulundu. Hemen yetkililere haber verildi. Bunun üzerine Canlı Hayatını İyileştirme Derneği harekete geçti ve yaralı hayvanın tedavi edilmesi için Gaziantep'e götürüldüğü açıklandı. 

KEZZAPLA BAŞ BÖLGESİNE SALDIRMIŞLAR

Köpeğin tedavisini gerçekleştiren Veteriner Hekim Esra Taşkın bu süreçte köpeğin derin yanıkları olduğu kadar enfeksiyonunun da ciddi boyutlarda olduğunu anlattı. Önce tedaviye cevap vermesi için hayvanın enfeksiyonunun tedavi edileceği öğrenildi. Antibiyotik tedavisine başlanarak serumla beslenerek hayvanın biraz olsun kendisine gelmesi sağlanıyor. 

Ağız bölgesinde derin yaraların olduğu öğrenilen hayvan ağzını kullanamıyor. Bu süreçte başka yerde alınacak dokularla birlikte ağız bölgesindeki dokuların iyileştirilmesi amaçlanıyor. Ateşi yüksek olan ve kana karışan bir enfeksiyonu bulunduğundan dolayı talihsiz hayvanın son derece acı çektiği belirtildi. Aynı zamanda kulakları kesilerek büyük bir işkenceye maruz kaldığı görüldü. 

kezzap sokak köpeği vahşet