'Hayatta Her Şey Var' Programında Kadın İzleyicinin Sorduğu Soru Şok Etti: Evli Adamı Kapattım, Karısından Nasıl Ayırırım

TAKİP ET

Beyaz TV'de yayınlanan 'Hayatta Her Şey Var' programında telefonla bağlanan bir kadın izleyici herkesi şoke etti. Kadın izleyicinin canlı yayında sorduğu sorunun ardından hem sunucunun hem de izleyenlerin ağzı açık kaldı.

Beyaz TV’de yayınlanan 'Hayatta Her Şey Var' programında telefonla bağlanan bir kadın izleyici herkesi şoke etti. Kadın izleyicinin canlı yayında sorduğu sorunun ardından hem sunucunun hem de izleyenlerin ağzı açık kaldı. 

'Hayatta Her Şey Var' programında bugüne kadar birçok izleyicinin sorusu haber oldu, ancak böylesi hiç görülmedi. Bugün programın canlı yayınına bağlanan bir kadın izleyici, "Evli bir adamı kapattım. Onu karısından nasıl ayırabilirim?" diye sorunca herkesin ağzı açık kaldı. 

SUNUCUNUN GÖZLERİ FAL TAŞI GİBİ AÇILDI
Beyaz TV ekranlarında yayınlanan 'Hayatta Her Şey Var' programı soruları ile olay olmaya devam ediyor. Daha önce de programı arayan izleyicilerin sorduğu bir çok soru gündem olurken, bugün yine olay yaratacak bir soru soruldu. İsmini vermek istemeyen kadın izleyici programın canlı yayınını arayarak, "Evli bir adamı kapattım. Onu karısından nasıl ayırabilirim?" diye sordu. Soru karşısında şaşkına dönen sunucu, telefonu yayından nasıl alacağını bilemedi. İzleyenler de kadının sorusu karşısında şok oldu. 

Beyaz TV hayatta her şey var canlı yayın soru şok Hayatta Her Şey Var soru magazin