Hayatta Her Şey Var programında akılları dumur eden soru

TAKİP ET

Beyaz TV ekranlarında Nur Viral'in sunumuyla ekrana gelen Hayatta Her Şey Var adlı programda kadın izleyicinin sorduğu soru herkesi şaşırttı.

Beyaz TV ekranlarında Nur Viral’in sunumuyla ekrana gelen Hayatta Her Şey Var adlı programda kadın izleyicinin sorduğu soru herkesi şaşırttı.b Programa gönderdiği soruyla akılları dumur eden kadın izleyici, kocasının ünlü oyuncu Fahriye Evcen’e aşık olduğunu söyleyerek bu durumda günaha girip girmediğini sordu.

Kadın İzleyiciden Gelen Soru Şaşkına Çevirdi

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan ve sunuculuğu Nur Viral tarafından gerçekleştirilen Hayatta Her Şey Var adlı programda sorulan bir soru akıllara durgunluk verdi. Dün yeni bölümüyle ekrana gelen programda İlahiyatı Yusuf Kavaklı konuk olarak yer aldı. Programa soru gönderen bir kadın izleyici ise sorduğu soruyla sunucuyu bile şaşkına çevirdi.


‘Kocam Fahriye Evcen’e Aşık’

Sosyal medya üzerinden gelen soruları program konuğu olan İlahiyatçı Yusuf Kavaklı’ya ilete sunucu Nur Viral, bir kadın izleyicisinin her akşam kocasıyla kavga ettiğini bunun sebebinin de dizi oyuncusu Fahriye Evcen olduğunu söyleyerek ‘Kocam Fahriye Evcen’e aşık ve her gün kavga ediyoruz günaha giriyor mu?’ sorusunu sorduğunu belirtti. 


Kadın İzleyicinin Sorusuna Cevap 

Gelen soru karşısında hem sunucu Nur Viral’in hem de konuk Yusuf Kavaklı’nın şaşkına döndüğü görülürken Kavaklı soruyu yanıtladı ve ‘Evde eşi ne oluyor peki? Aşık olması gereken biri varsa o da eşidir. Çok güzel kadın sahibinedir’ ifadelerini kullandı. Programa gelen bu soru sosyal medyanın da gündemine yerleşti. 
 

nur viral fahriye evcen