Hayatı Dram Çıktı! Fuhuş Batağına Düşen Genç Kadın Sevgilisini Eşarpla Boğarak Öldürüp Kokmaması İçin…

TAKİP ET

Kırgızistan'dan Türkiye'ye iş için geldiği ancak fuhuş batağına düştüğü öğrenilen genç kadının bir süre sonra aşık olduğu kişiyle aynı evde yaşamaya başladığı ve sevgilisini eşarpla boğarak öldürdükten sonra kokmaması için yanına vantilatör koyduğu öğrenildi.

Kırgızistan’dan Türkiye’ye iş için geldiği ancak fuhuş batağına düştüğü öğrenilen genç kadının bir süre sonra aşık olduğu kişiyle aynı evde yaşamaya başladığı ve sevgilisini eşarpla boğarak öldürdükten sonra kokmaması için yanına vantilatör koyduğu öğrenildi.

Olay, Konya’da meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Kırgızistan’dan Türkiye’ye iş için gelen ve Antalya’da çalışmak için iş ararken burada fuhuş batağına saplanan Kandaze Bekturova, bir süre sonra tanışarak aşık olduğu sevgilisi Muammer Başak ile Konya’da bir evde beraber yaşamaya başladığı öğrenildi. Evde beraber yaşamaya başladığı genç sevgilisinin eve alkollü gelmesiyle çıkan tartışma sonunda genç kadın sevgilisini eşarpla boğarak öldürdü. 

CESET KOKMASIN DİYE YANINA VANTİLATÖR KOYDU

Sevgilisini eşarpla boğarak öldürdükten sonra evden kaçmadan önce cesedin kokmaması için yanına vantilatör koyan Bekturova daha sonra Kayseri’ye kaçtı. 

CESEDİ BATTANİYEYE SARILI ŞEKİLDE BULUNDU

Bir asansör firmasının ortağı olduğu öğrenilen Muammer Başak’tan bir süre haber alınamaması sonucunda ağabeyi Şuayip Başak, kardeşinin evine gitti ancak kapıyı çalmasına rağmen hiç kimse açmadı. Bir çilingir çağırarak kapıyı açtıran ağabey Şuayip Başak, içerde kardeşinin battaniyeye sarılı cesedini buldu. Olay yerine gelen polis ekipleri öldürülen Muammer Başak’ın boynunda boğulma izleri olduğunu tespit etti. 

KIRGIZİSTAN’LI SEVGİLİ YAKALANDI

Araştırmalarına başlayan polis ekipleri Muammer Başak’ın Kırgızistanlı bir sevgilisi olduğunu tespit etti. Kandaze Bekturova’nın Kayseri’de olduğu bilgilerine ulaşan polis ekipleri yaptığı operasyonla genç kadını teyzesinin evinde yakaladı. Gözaltına alınarak ifadesine başvurulan genç kadının daha sonra çıkarıldığı mahkeme tarafından ‘Kasten adam öldürme’ suçundan 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

 

Fuhuş Sevgili Kırgızistanlı sevgili Ceset Türkiye Konya Boğarak öldürdü