Havalimanında fenalaşan Cansu Dere hastaneye kaldırıldı

TAKİP ET

Ünlü oyuncu Cansu Dere, sağlık engeli sebebiyle İspanya seyahatini iptal etmek zorunda kaldı. Yapılan açıklamada oyuncunun gıda zehirlenmesi geçirdiği için İspanya seyahatini iptal etmek zorunda kaldığı ifade edildi. 

8. Altın Üzüm Bağı Ödülleri'ne konuk olmak için İspanya'ya gitmeyi planlayan oyuncu Cansu Dere, havalimanında aniden fenalaştı. Ayakta zor duran ve güçlük çeken oyuncu, sağlık engeli sebebiyle uçağa binmeyerek hastaneye gitti. 

CANSU DERE VE MELİS SEZEN İSPANYA’YA GİDECEK 

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın yapmış olduğu habere göre, İspanya'nın 'ulusal kültürel değerleri' arasında yer alan Torvizcon köyünün yerel bayramı sebebiyle 2014'ten bu yana dağıtılan "Altın Üzüm Bağı Ödülleri"nin bu sene 8'incisi gerçekleştirilecek. Törende Türk yapımı dizilerin İspanya'daki başarısı sebebiyle Cansu Dere ve Melis Sezen’e ödül verileceği ifade edildi. 

CANSU DERE HASTANEYE KALDIRILDI 

Bu sabah vakitlerinde Melis Sezen ile havalimanında bir araya gelen Cansu Dere, sağlık engeli sebebiyle İspanya seyahatini iptal etmek zorunda kaldı. Dere’ye yapılan inceleme sonucu gıda zehirlenmesi yaşandığı ifade edildi. Melis Sezen ise yarın gerçekleşecek tören için İspanya’ya gitti. 

Cansu Dere hastane İspanya