Havada Feci Kaza! Helikopter ve Uçak Çarpışarak Evin Üzerine Düştü

TAKİP ET

İngiltere'den gelen feci kaza haberinde havada çarpıştıkları öğrenilen helikopter ve uçağın daha sonra bir evin üzerine düştüğü öğrenildi. Uçak ve helikopterin enkazlarının düştüğü evin dünyaca zenginler arasına giren Rothschild malikanesi olduğu belirtildi.

İngiltere’den gelen feci kaza haberinde havada çarpıştıkları öğrenilen helikopter ve uçağın daha sonra bir evin üzerine düştüğü öğrenildi. Uçak ve helikopterin enkazlarının düştüğü evin dünyaca zenginler arasına giren Rothschild malikanesi olduğu belirtildi.

UÇAK VE HELİKOPTER HAVADA ÇARPIŞTI

İngiltere’de Buckinghamshire bölgesinde yaşanan olayda bir uçak ve helikopterin havada çarpıştıktan sonra bir evin üzerine düştüğü öğrenildi.

ÖLÜ VE YARALI VAR MI?

Alınan bilgilere göre, havada çarpışan daha sonra da dünyaca zengin aileler arasına giren Rothschild malikanesi üzerine düşen uçak ve helikopter kazasının ardından ihbar üzerine bölgeye çok sayıda arama kurtarma ekibi, sağlık ekipleri ve İtfaiye gönderildiği ve ekiplerin bölgede çalışma sürdürdüğü öğrenildi. Yapılan ilk açıklamada kazada en az 4 kişinin yaşamını yitirdiğinin değerlendirildiği belirtildi.

 

Dünya haberleri Uçak ve helikopter havada çarpıştı Evin üzerine uçak ve helikopter düştü Ölü var mı Yaralanan var mı Havada yaşanan kaza İngilteredeki uçak ve helikopter kazası