Hatay'da Kız Kaçırma Kavgası: 3 Ölü, 4 Yaralı

TAKİP ET

Hatay'ın İskenderun ilçesinde kız kaçırma meselesi yüzünden aralarında husumet olduğu öğrenilen iki aile birbirine girdi. İki aile arasında çıkan kavgada 3 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi de yaralandı.

Hatay’ın İskenderun ilçesinde kız kaçırma meselesi yüzünden aralarında husumet olduğu öğrenilen iki aile birbirine girdi. İki aile arasında çıkan kavgada 3 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi de yaralandı. 

Dün akşam saat 22.00 sularında, Aşkarbeyli Mahallesi’nde yaşanan olayda iddiaya göre bir süre önce H.Y. evlenme amacı ile K.O.’yu kaçırdı. Genç kızın ağabeyi dün akşam Aşkarbeyli Mahallesi’ne giderek H.Y.’nin ağabeyi güvenlik korucusu Ali Y. ile babası İsmet Y ile tartıştıktan sonra ateş açtı. Olayda H.Y.’nin ağabeyi Mustafa Y. ve Mehmet Y.’nin yanı sıra H.Y (20) ve H.G. yaralanırken, çıkan öatışma sonucunda K.O.’nun ağabeyi İsa O. ve İsmet Y. olay yerinde hayatını kaybetti. 

YARALILARDAN BİRİNİN DURUMU AĞIR
Hastaneye kaldırılan Güvenlik korucusu Ali Y’de yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamazken, H.G. (31), H.Y.(20) ve Mehmet Y. (47) İskenderun Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Mustafa Y. ise durumu ağır olması nedeniyle MKÜ Araştırma hastanesine kaldırıldı. Olayın ardından yaralıların yakınları İskenderun Devlet Hastanesi’ne akın etti. Hastane bahçesinde güvenlik güçleri tarafından geniş güvenlik önlemleri alındı. 30 yaşındaki H.Y.’nin firarda olduğu öğrenilirken, jandarma ve polis olayla ilgili çalışması devam ediyor. 

 

hatay iskenderun kız kaçırma kavgası son dakika