Hatay Valisi duyurdu: Devlet hastaneleri ve polisevi de yıkıldı

TAKİP ET

Hatay Valisi Rahmi Doğan depremin ardından konu hakkında dikkat çekici bilgiler paylaştı. Depremin ardından hayatını kaybedenlerin olduğunu ifade eden Vali Doğan pek çok yaralınında bulunduğunu bildirdi.  

Doğan yaptığı açıklamasında "İskenderun'daki ve Antakya'daki devlet hastaneleri yıkıldı. Polisevi de yıkıldı" şeklinde konuştu. 

BİNALAR YIKILDI HAYATINI KAYBEDENLER VAR 

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen 7,4 büyüklüğündeki deprem neticesinde şehirde yıkılan binalar bulunduğunu ifade ederek, "Hayatını kaybedenler var, çok sayıda da yaralımız var." ifadelerini kullandı. 

‘İSKENDERUN'DAKİ VE ANTAKYA'DAKİ DEVLET HASTANELERİ YIKILDI POLİSEVİ DE YIKILDI’ 

Vali Doğan, Hatay'da pek çok binada yıkım olduğunu ifade etti. İskenderun ve Antakya'da devlet hastaneleri ile polisevinin yıkıldığını ifade eden Doğan, "Antakya ve Kırıkhan'da yıkık binalar var. İskenderun'daki ve Antakya'daki devlet hastaneleri yıkıldı. Polisevi de yıkıldı. Vatandaşların oturduğu binalarda yıkıntılar var. Şu anda jandarmanın bahçesine bir karargah kurduk, bütün birimleri buraya topladık. Elimizdeki imkanlarla oralara müdahale etmeye çalışıyoruz. Havaalanı pistinde biraz sıkıntı var, uçakların inmesinde problem yaşanıyor. Mevcut imkanlarımızla faaliyetleri koordine ediyoruz. Hayatını kaybedenler var, çok sayıda da yaralımız var." şeklinde konuştu. 

Hatay deprem