Hatay semalarında ne olduğu bilinmeyen cisim paniğe sebep oldu, görenler 112'yi aradılar

TAKİP ET

Hatay'ın İskenderun ilçesinde görenleri şaşkına çeviren bir olay meydana geldi. Gün batımını fotoğrafını çekmek için deniz kenarında gelen bir basın muhabiri gökyüzünde uçan bir cismin olduğunu fark etti.

Bölgedeki balıkçılar tarafından da görülen cisim hakkında 112 ve Sahil Güvenlik Komutanlığı'na ihbarda bulunuldu. Denize doğru düştüğü öne sürülen uçan cisim hakkında araştırmaların sürdürüldüğü ifade edildi.

OLAY YERİNE SAĞLIK VE POLİS EKİPLERİ GÖNDERİLDİ

Hatay'ın İskenderun ilçesinde dün akşam vakitlerinde gökyüzünde fark edilen henüz ne olduğu bilinmeyen bir cisim güvenlik güçlerini harekete geçirdi.

NE OLDUĞU BELİRLENEMEYEN CİSİM GÖRÜLDÜ

Gün batımını fotoğraflamak için balıkçı barınağına gelen İHA muhabiri, gökyüzünde bir cisim olduğunu gördü. Yamaç paraşütçüsüne benzeyen cismin sahil üzerinden açık denize doğru ilerlemesi bölgede bulunan balıkçılar tarafından da görüldü.

EKİPLER ÇALIŞMA BAŞLATTI

Durumun 112 ve Sahil Güvenlik Komutanlığı'na ihbar edilmesinin ardından olay yerine ekipler sevk edildi. Polis ekipleri karadan, Sahil Güvenlik ekipleri ise denizden olayla ilgili incelemelerde bulundu. Uçarak İskenderun üzerinden denize doğru düşen cisme ilişkin araştırmalar halen sürüyor.

 

Hatay gökyüzü