Hatay'dan Kütahya'daki kızının evine gelen depremzede, çıkan yangında hayatını kaybetti

TAKİP ET

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi merkezli depremlerden sonra Hatay'dan Kütahya'daki kızının yanına gelen bir kişi, kaldıkları binada meydana gelen yangında dumanların etkisiyle zehirlenerek yaşamını yitirdi.

Kütahya Meydan Mahallesi Mithat Paşa Caddesi'nde yer alan bir binada meydana gelen yangının ardından, olayın ihbar edilmesi üzerine olay yerine pek çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

YOĞUN DUMANLAR NEDENİYLE ZEHİRLENDİLER

Yoğun dumanların yükseldiği apartmanın sakinleri, itfaiye ekipleri tarafından tahliye edildi. Binanın 3. katında yoğun dumandan etkilenerek zehirlenen 64 yaşındaki Necip ve oğlu Besim Ç, 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesine getirilerek tedavi altına alındı.

DEPREMDEN KAÇIP KÜTÜHYA’YA GELMİŞ

Hatay'daki depremde yaşadıkları evinin hasar görmesi sebebiyle Kütahya'da polis memuru olarak görev alan kızının evinde kaldığı ifade edilen Necip Ç, sağlık çalışanlarının tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

İTFAİYE EKİPLERİ YANGINI SÖNDÜRDÜ

İtfaiye ekiplerinin yoğun uğraşları sonucunda yaklaşık iki saatte söndürülen yangının, apartmanın zemin katındaki ikinci el eşya dükkanından meydana geldiği ve dumanların binanın içine yayıldığı tespit edildi.

 

Hatay deprem Kütühya