Hatay'da Otomobil Kamyona Çarptı: 2 Ölü

TAKİP ET

Hatay'ın Erzin ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, otomobil kamyona arkadan çarptı. Kazada, otomobil sürücüsü Altan Özen ve yanında seyahat eden Talha Taşçı hayatını kaybetti.

Ceyhan - Hatay karayolunun Kısık mevkisinde, Altan Özen idaresindeki otomobil aynı istikamette seyreden ve sürücüsünün kimliği henüz bilinmeyen kamyona arkadan çarptı. 

Çevredeki diğer sürücüler tarafından kazanın ihbar edilmesinin ardından kaza mahalline jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Otomobilin içerisinde sıkışan sürücü Altan Özen ve yanında seyahat eden Talha Taşçı, itfaiye ekiplerinin çalışması sonucunda sıkıştıkları yerden çıkarıldı. 

Sağlık ekipleri tarafından kaza mahallinde yapılan ilk kontrolde otomobil sürücüsü Altan Özen ve yanında seyahat eden Talha Taşçı'nın yaşamlarını yitirdiği tespit edildi. Kamyon sürücüsünün ise kazada yara almadığı öğrenildi. 

Altan Özen ve Talha Taşçının cansız bedenleri, kaza mahallinde yapılan incelemelerin tamamlanmasından sonra otopsi yapılmak üzere Dörtyol Devlet Hastanesi morguna götürüldü. 

Jandarma ekiplerinin, kazayla ilgili başlattığı soruşturma devam ediyor. 

Hatay Erzin trafik kazası