Hastası Tarafından Öldürülen Doktor Gözyaşları Arasında Toprağa Verildi

TAKİP ET

Bahçelievler'de özel bir hastanede hasta tarafından uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Ruh ve Sinir Hastalıkları Uzmanı Dr. Fikret Hacıosman bugün gözyaşları arasında toprağa verildi. Doktoru silahla vurarak öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli ise çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

İstanbul Bahçelievler'de düğün çalıştığı Özel hastanede hastasının silahlı saldırısı sonucu hayatını kaybeden psikiyatri uzmanı Doktor Fikret Hacıosman bugün son yolculuğuna uğurlandı. Bugün Bahçelievler'deki Mehmet Ülker Camisi'nde Hacıosman için ikindi vakti cenaze töreni düzenlendi. Öldürülen doktorun eşi ve kızı cenaze töreninde taziyeleri kabul etti. 

TOPRAĞA VERİLDİ

Cenaze töreninde Hacı Osman'ın meslektaşları ve yakınlarının yanı sıra İl Sağlık Müdürü Kemal Memişoğlu ve sağlık çalışanları katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından Hacı Osman'ın cenazesi yeni kanarya mezarlığında toprağa verildi.

ZANLI TUTUKLANDI

Diğer yandan doktoru hastanede tabancayla vurarak öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan ve Doktorun hastası olduğu öğrenilen zanlı ise çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

son dakika istanbul bahçelievler öldürülen doktor son dakika haberi