Hastaneye Giderken Metrobüste Doğum Yaptı
İstanbul'da, sancılarının artması nedeniyle hastaneye giden 35 haftalık hamile kadın metrobüste doğum yaptı. Mete çifti, sağlıklı olarak dünyaya gelen 5. çocuklarına 'Yılmaz' ismini verdi. Metrobüste yaşanan o anları araç içi kamerası kaydetti.
İstabul'da 35 haftalık hamile olan Hanife Mete, doğum sancılarının başlayınca eşiyle birlikte taksiyle hastaneye gitmek için evden ayrıldı.
Ancak taksi bulamayan çift, metrobüse binerek hastaneye ulaşmaya çalışsa da metrobüste doğum sancıları artınca sürücü, Cennet Mahallesi mevkisinde park etti.
Baba Doğuma Yardım Etti
Metrobüsteki yolcular başka araçlara yönlendirilirken, Hanife Mete eşinin de yardım etmesiyle bir erkek çocuk dünyaya getirdi.
Metrobüste yaşanan o anları araç içi kamerası kaydetti.
Baba Cemal Mete, "Bebeğe ve eşime bir şey olacak diye çok korktum. Çok şükür, bir sıkıntı olmadan doğum gerçekleşti. Metrobüs, Avcılar'dan geldiği esnada tamamen doluydu. Sağ olsun, şoför yolcuların inmesini istedi. Onlar da durumu anlayış göstererek indiler. Kenara çekerek ambulansın gelmesi için bekledik. Zaten ambulans gelemeden doğum, metrobüste gerçekleşti. Bu bir ilk oldu" dedi.
Editör: Şener Koştu