Hastaneden izin alarak çıkan adam, evinde ölü bulundu

TAKİP ET

Denizli'de alkol tedavisi gören 55 yaşındaki Mehmet Özcanlı, hastaneden izin alarak evine gitti. Evine giden talihsiz adamın cansız bedenini kardeşi evde buldu. Bilek ve boynunda kesikleri olan Özcanlı'nın intihar mı ettiği ya da cinayete mi kurban gittiği polis ekipleri tarafından araştırılıyor. 

Denizli'de meydana gelen olayda, Pamukkale ilçesine bağlı Cankurtaran Mahallesi'nde yaşandı. Öğrenilen bilgilere göre; eşinden yeni boşandığı ifade edilen 55 yaşındaki 2 çocuk babası Mehmet Özcanlı, alkol tedavisi gördüğü hastaneden izinli olarak çıkarak evine gitti. 

ABİSİNİN CANSIZ BEDENİNİ BULDU 

İHA'nın yapmış olduğu habere göre, Özcanlı’dan bir süre haber alınamaması üzerine kardeşi Orhan Özcanlı yedek anahtar ile eve girdi. Eve girdikten sonra kardeşinin cansız bedenini bulan Orhan Özcanlı’nın ihbarının ardından olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri göderildi. Olay yerine gelen sağlık görevlileri, Mehmet Özcanlı’nın yaşamını yitirdiğini tespit etti. 

İNTİHAT MI CİNAYET Mİ 

Jandarma Olay Yeri İnceleme ekipleri tarafından yapılan çalışmadan sonra Özcanlı’nın cansız beden otopsi yapılmak için adli tıp morguna sevk edildi. Ayrca bilek ve boyun bölgesinden bıçakla kesilmiş halde ölü bulunan Özcanlı’nın kendi intihar mı ettiği yoksa cinayete mi kurban gittiği soruşturuyor. 

Denizli hastane kardeş