Hastanede Silahlı Saldırı! Hastane Müdürünü Odasının Önünde Acımadan Vurdular

TAKİP ET

Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi'nde İdari ve Mali İşler Müdürü olan Salih Ayan bugün hastanede odasının önünde silahlı saldırıya uğradı. Müdür Salih Ayan silahlı saldırı sonrasında yaralandı. Saldırıyı yaptığı belirlenen 33 yaşındaki Ersoy K. polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi’nde İdari ve Mali İşler Müdürü olan Salih Ayan bugün hastanede odasının önünde silahlı saldırıya uğradı. Müdür Salih Ayan silahlı saldırı sonrasında yaralandı. Saldırıyı yaptığı belirlenen 33 yaşındaki Ersoy K. polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. 

Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesinde bugün silahlı bir saldırı yaşandı. Devlet Hastanesinin İdari ve Mali İşler Müdürü olan Salih Ayan’ın hastanedeki odasının önünde uğradığı silahlı saldırıda yaralandığı öğrenildi. 

Dehşete düşüren olay bugün 10.30 sularında meydana geldi. Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi’nde yaşanan olay iddiaya göre, hastanede İdari ve Mali İşler Müdürü olan Salih Ayan hastanede bulunan odasından çıktığı anda koridorda Ersoy K.’nın saldırısına uğradı.

Hastane koridorunda vurulan hastane Müdürü Salih Ayan hemen hastanenin acil servisine kaldırılarak tedavi altına alındı. Saldırıyı gerçekleştiren Ersoy K. ise olay yerine gelen polis ekiplerince gözaltına alındı. Saldırının gerçekleştirildiği yere gelen olay yeri inceleme ekipleri saldırganın kullandığı silahı ve saldırıya uğrayan Salih Ayan’ın ayakkabılarını buldu. Polis ekipleri saldırının yaşandığı koridorda detaylı bir inceleme yaptı. Hastanede bulunan güvenlik kameraları da incelendi ve soruşturmanın sürdürüldüğü belirtildi. 

 

bolu izzet baysal devlet hastanesi saldırı silahlı saldırı