Hastanede Büyük Skandal! Ağır Şizofreni Hastası Hastanede Kaybedildi

TAKİP ET

Manisa'da bulunan Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde büyük bir skandal yaşandı. 63 yaşındaki kronik şizofreni hastasının kaybolduğu öğrenildi.

Manisa’da bulunan Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde büyük bir skandal yaşandı. 63 yaşındaki kronik şizofreni hastasının kaybolduğu öğrenildi.

Olay, Manisa’da Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde yaşandı. Hastanede tedavi gören 30 yıllık kronik şizofreni hastası 63 yaşındaki Cemalettin Cankanoğlu kaldırıldığı Devlet Hastanesi Acil Servis bölümünde kayboldu. Gelen bilgilere göre hasta yönetimi odasında fenalaşan Cankanoğlu yanına refakatçi verilmeden dışarıdan çağırılan ambulansla birlikte devlet hastanesine sevk edildi. 20 Haziran günü yaşanan olayda, yaklaşık 1 yıldır Manisa Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde şizofreni tedavisi görmekte olan 63 yaşındaki Cemalettin Cankanoğlu kendisine ait olan özel odada bir anda fenalaştı. Hastane görevlileri rahatsızlanan hastayı kendi hastane ambulansı ile göndermek yerine dışarıdan çağırdıkları bir ambulansla gönderdi. Götürüldüğü devlet hastanesinde kalp krizi geçirdiği şüphesi ile gözetim altına alınan hastanın bir anda kayıplara karıştığı öğrenildi.

ABİNİZİ KAYBETTİK DENDİ

Yaşanan skandal sonrasında hastane yönetiminin hastanın kardeşi olan Timur Cankaoğlu’nu arayarak abinizi kaybettik dediği ortaya çıktı. Kardeş Timur Cankanoğlu yaşadıkları karşısında şok olurken savcılığa giderek hastaneden şikayetçi oldu. Kardeş Cankanoğlu yaptığı açıklamada, ağabeyinin hiç kimseyle iletişim kurmadığını sadece yemek, su gibi cümleler kurduğunu söyledi. Ağabeyinin tahminince civarda bir köye yerleşmiş olabileceğini ve polis ekiplerinin araştırmalarına devam ettiğini söyledi.

 

manisa ruh sağlığı hastanesi akıl hastanesi şizofreni hastası kayıp hastanede kayboldu ağır şizofreni 63 yaşındaki hasta