Hastane Son Dakika Açıklamasıyla Duyurdu! Hastası Tarafından Silahlı Saldırıya Uğrayan Doktordan Acı Haber

TAKİP ET

İstanbul Bahçelievler'de hastası olduğu belirlenen şahıs tarafından silahla vurularak ağır yaralanan Psikiyatri Uzmanı Dr. Fikret Hacıosman'ın tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybettiği öğrenildi.

İstanbul Bahçelievler’de hastası olduğu belirlenen şahıs tarafından silahla vurularak ağır yaralanan Psikiyatri Uzmanı Dr. Fikret Hacıosman’ın tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybettiği öğrenildi.

Olay, İstanbul Bahçelievler’de 2 Ekim 2018 tarihinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Ruh ve Sinir Hastalıkları Uzmanı Dr. Fikret Hacıosman tedavi ettiği hastası tarafından silahlı saldırıya uğramıştı. Ünlü Psikiyatr Hacıosman’ın saldırı sonrasında acilen ameliyata alındığı ve yoğun bakımda tedavisinin devam ettiği belirtilmişti.

HASTANEDEN ACI AÇIKLAMA

Öte yandan son olarak Medicana Bahçelievler Hastanesi’nden ağır yaralanan ve tedavisi büyük bir titizlikle takip edilen Dr. Hacıosman’ın yaşam fonksiyonlarının geri döndürülememesi sebebiyle saat 21.55’te hayata gözlerini yumduğu açıklaması yapıldı. 

ÜNLÜ PSİKİYATR ANISINA TÖREN DÜZENLENECEK

Hastanede yapılan açıklamada, 3 Ekim 2018 tarihinde Medicana Bahçelievler Hastanesi önü ve tüm Türkiye’deki Medicana Hastanelerinde saat 12.00’da hayatını kaybeden Dr. Fikret Hacıosman anısına eş zamanlı bir tören düzenleneceği ve basın açıklaması yapılacağı duyuldu.

 

son dakika medicana hastanesi istanbul bahçelievler doktor saldırı hasta psikiyatr ölüm hastane fikret hacısoman