Hastalarına Cinsel İstismarda Bulunmak İsteyen Ünlü Jinekolog Hakkında Önemli Gelişme!

TAKİP ET

Nişantaşı'nda kliniği olan ünlü jinekolog Fecri Sevilen hakkında hazırlanan mahkeme dosyasının ardından cinsel istismar suçundan dolayı 25 yıla kadar hapsinin istendiği öğrenildi.

Nişantaşı'nda kliniği olan ünlü jinekolog Fecri Sevilen hakkında hazırlanan mahkeme dosyasının ardından cinsel istismar suçundan dolayı 25 yıla kadar hapsinin istendiği öğrenildi. 

Geçtiğimiz aylarda Nişantaşı'nda özel bir kliniği bulunan pek çok kişi tarafından tanınan jinekolog Fecri Sevilen hakkında bazı iddialar ortaya atılmıştı. Ünlü doktorun kliniğe gelen iki hastasına cinsel istismarda bulunmak istediği iddia edilmişti. 

Bir hastasının muayene olmak istemesi üzerine muayene adı altında cinsel istismara varan hatta saldırı unsurlarını da içerisinde barındıran birtakım hareketlerde bulunduğu öğrenilmişti. Bir diğer hastasının ise özel bölgelerinin fotoğraflarını çektiği öğrenilince iki kadın ve sonrasında pek çok kadın hastası tarafından şikayet edildi. Polis tarafından konu hakkında soruşturma başlatıldı. 

25 YILA KADAR HAPSİ İSTENİYOR

İki arkadaşa daha sonra doktor tarafından muayeneye dair özel sayılacak ve kişileri rahatsız edecek çeşitli mesajlar gönderildi. Mesajların içeriği delil dosyası içerisinde mahkemeye sunuldu. Mahkeme tarafından yapılan incelemelerde mesajların cinsel istismar kapsamına girebileceği belirlendi. Polis tarafından gözaltına alınan ve sonrasında ifadesi alınan ünlü jinekolog sevk edildiği savcılık işlemlerinin ardından tutuklanarak ceza evine gönderildi. Yargılama süreci hala devam ediyor. Saldırının cinsel boyutta olması sebebiyle ve pek çok delilin dosyada bulunması sebebiyle hem cinsel istismar, hem de görevi kötüye kullanma suçlarından ağır cezada 25 yıl hapis istemi ile yargılanacağı belirlendi. 

fecri sevilen doktor jinekolog