Hande Yener Evini Dekore Ettirdi

TAKİP ET

Acarket Arac Blue'da satın aldığı daireye taşınma kararı alan Hande Yener, taşınmadan önce evini mimara vererek baştan aşağı yeniden tasarlattı.

Acarket Arac Blue’da satın aldığı daireye taşınma kararı alan Hande Yener, taşınmadan önce evini mimara vererek baştan aşağı yeniden tasarlattı. Cihangir’deki evinde başına gelen hırsızlık olayından sonra Acarket Arac Blue’da satın aldığı daireye taşınma kararı alan Hande Yener, taşınmadan önce evini mimara vererek baştan aşağı yeniden tasarlattı. FH Mimarlık Fırat Bozfırat ve Hakan Alver tarafından tasarlanan evde siyah beyaz renklere ağırlık verildi, ses ve ışık sistemi de kuruldu. Yener’in aynı zamanda stüdyo olarak kullanmayı planladığı yeni evinde bir odayı çalışma alanı olarak ayırdı. Salon ve mutfağa açılan kısım tamamen camdan tasarlandı. Evin en önemli kısmı olan 60 m2′lik yatak odasının tam ortasına ise, küvet konuldu. Beykoz ormanları manzarasına sahip olan evde ayrıca Hande Yener’in şimdiye kadar almış olduğu ödüllerinin yer alacağı özel bir bölüm olacak. Evin tüm mermer taşları İtalya’dan özel sipariş verildi. Evin bütün tasarımları için ise harcanan para 500 bin doları buldu.

Acarket Arac Blue beykoz ormanları cihangir dekorasyon FH Mimarlık Fırat Bozfırat hakan alver hande yener hırsızlık yatak odasına küvet yeni ev yenileme