Hande Erçel'den Anneye Acı Veda! Murat Dalkılıç da Yalnız Bırakmadı

TAKİP ET

Ünlü oyuncu Hande erçel'in yaklaşık 8 aydan bu yana hastanede kanser tedavisi gören annesi Aylin Erçel hayatını kaybetti. Genç oyuncu bugün annesini son yolculuğuna uğurlarken acı gününde eski sevgilisi Murat Dalkılıç da yanındaydı.

Hande erçel donör olmak isterken annesinin acısı kaybetmesinin acısını yaşarken Zincirlikuyu Camiindeki törende babası Kaya ile ablası Gamze erçel genç oyuncuyu teselli etti. Hande Erçel, Kelebekleri sevdiği için 'Kelebeğim' diye seslendiği annesinin tabutu ile yakalarına kelebek figürleri Takarken cami avlusunda babası ablası ve babaannesi ile birlikte yakınlarının taziyelerini kabul etti.
Babaannesinden destek alarak annesinin tabutu başında metanetli durmaya çalışan Hande erçeli acı gününde eski sevgilisi Murat Dalkılıç yalnız bırakmadı. Erçel'in annesinin Ulus'taki evine giden Murat Dalkılıç'ın birlikte görüntü vermemek için eski sevgilisi ile cami avlusunda yan yana gelmemesi dikkat çekti. Daha sonra Murat Dalkılıç tabut başında bulunan Hande erçel'in yanına giderek sarıldı. 
Acı gününde genç oyuncuyu bir dönem birlikte aynı dizilerde oynadığı Burcu Özberk Tolga Sarıtaş Tolgahan Sayışman Ahmet Mümtaz Taylan Burak Sağyaşar Hatice Şendil Burak Deniz Serkan Çayoğlu gibi ünlü isimler de yalnız bırakmadı. Hande erçel'in annesi Aylin erçel İkindi namazını kılan cenaze namazı sonrası Zincirlikuyu mezarlığı'nda son yolculuğuna uğurlandı.

son dakika hande erçel aylin erçel murat dalkılıç