Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in öpüşme sahnesi olay yarattı

TAKİP ET

Murat Dalkılıç ile birlikteliğini noktalayan oyuncu Hande Erçel'in 'Sen Çal Kapımı' adlı dizideki partneri Kerem Bürsin ile 45 saniyelik öpüşme sahnesi olay yarattı.

Murat Dalkılıç ile birlikteliğini noktalayan oyuncu Hande Erçel’in ‘Sen Çal Kapımı’ adlı dizideki partneri Kerem Bürsin ile 45 saniyelik öpüşme sahnesi olay yarattı. Aynı dizide rol alan Erçel ve Bürsin’in öpüşme sahnesi magazin gündemine bomba gibi düşerken Hande Erçel ile Murat Dalkılıç ayrılığı iki partner arasında yakınlaşma iddialarını ortaya çıkarmıştı.

45 Saniyelik Öpüşme Sahnesi

Ünlü Popçu Murat Dalkılıç ile uzun bir birlikteliği olan ve bu birlikteliği dost kalarak noktaladıklarını duyuran güzel oyuncu Hande Erçel’in şimdilerde Sen Çal Kapımı adlı dizide partneri olan ünlü oyuncu Kerem Bürsin ile 45 saniyelik öpüşme sahnesinin kamera arkası gündem yarattı. 



Sosyal Medyanın Gündemine Oturdu

Ekran hayatına yeni başlayan ve yayınlandığı ilk bölümü ile merak uyandıran Sen Çal Kapımı dizinde başrol olan Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in öpüşme sahnesinin kamera arkası sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü. Murat Dalkılıç ile olan birlikteliğini partneri Kerem Bürsin ile aralarındaki yakınlaşmadan dolayı noktaladığı iddia edilen Erçel’in sosyal medyada olay olan bu sahnesi kafaları daha fazla karıştırdı.



Ayrılığı Hande Erçel Duyurmuştu

Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan oyuncu Hande Erçel, çıkan haberler sonucunda gündemi daha fazla meşgul etmemek amacıyla Murat Dalkılıç ile olan ilişkilerini dostça noktaladıklarını duyurdu. Erçel, ‘Murat hayatımın en zorlu günleri olarak hatırlayacağım zamanlarımda sadece sevgili değil, bana dost olmuş, yol arkadaşlığı yapmış kıymetli biridir.’ sözleriyle ayrılık ilişkiyi bitirse de dost kalmanın tek istekleri olduğunu vurgulamıştı. 
 

hande erçel kerem bürsin