Hamile Kadının 2 Çocuğuna Uyguladığı Şiddet Mahalleliyi İsyan Ettirdi

TAKİP ET

Adana'da kocası tarafından terk edilen ve annesi ile yaşamaya başlayan hamile kadın işçilerin sürekli şiddet uygulayınca mahallede isyan etti.

Adana Merkez Seyhan ilçesi Denizli Mahallesinde yaşanan olayda iddiaya göre 8 yıl önce İ.G. ile evlenen M.G.’nin en büyüğü 7 olmak üzere iki çocuğu dünyaya geldi. Bir süre sonra maddi sıkıntılar yaşamaya başlayan çift arasında geçim sıkıntısından dolayı kavgalar başladı. Daha sonra iki çocuğunu ve hamile olan eşini bırakan koca evden kaçtı. Genç kadın ise bu durumu kaldıramayacak iddiaya göre çocukların sürekli şiddet uygulamaya başladı. Çöpü aratmayan evde yaşam savaşı veren çocukların bir tanesi ettiğinden dolayı her gün ağlamaya başladığını gören mahalle sakinleri bu duruma dayanamayarak 155 polis imdat hattını arada. Mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine polis ekipleri olay yerine geldi.

ÇOCUKLARI VERMEK İSTEMEDİ

Anne polisleri karşısında görünce "Çocuklarımı vermem" diyerek ağlamaya başladı. Kadının hakkında şikayet olduğunu söyleyen polis ekipleri kadını ikna ederek çocukları ile birlikte polis merkezine götürdü. Diğer yandan mahalledeki kadınlar ise kadının çocuklarını sürekli dövdüğünü ve vicdanen çok rahatsız oldukları için son çare olarak polisi aramak zorunda kaldıklarını söyledi.

adana anne çocuğa şiddet