Hamile eşini 97 defa bıçaklayan koca, ifadesi kan dondurdu: Bıçağı önce cinsel organına sapladım

TAKİP ET

Balıkesir'de 3 aylık hamile eşini 97 yerinden bıçaklayarak katleden Kadir Meşe Alpyörük hakim karşısına çıkarıldı. Olay anını aktaran zanlı, "Ekmek bıçağı ile önce cinsel organına sapladım. Daha sonra da çeşitli yerlerine bıçak darbeleri vurdum. Evden çıkıp bir süre sonra geldim, hırıltılar çıkarıyordu. Yeniden bıçaklamaya başladım." ifadelerini kullandı.

Mahkeme Alpyörük'ün, akli dengesinin kontrolü için hastaneye sevkine hükmetti. Balıkesir'in Bandırma ilçesinde, 15 Şubat 2022 tarihinde meydana gelen kadın cinayetinin ilk duruşması gerçekleştirildi. Bandırma Ağır Ceza Mahkemesi'nde başlayan duruşmaya, altı ay önce evlendiği, üç aylık hamile olan 19 yaşındaki eşi Hazal Alpyörük'ü, 97 kere bıçaklayarak katleden 29 yaşındaki Kadir Meşe Alpyörük, katılırken, tanıklar ifadelerini verdi.

BEBEĞİN BAŞKASINDAN OLABİLECEĞİNİ SÖYLEDİ

Kadir Meşe Alpyörük, mahkemede yaptığı konuşmasında, kayınvalidesinin, eşini sosyal medya hesabı üzerinden, 50 bin TL’ye pazarladığı; eşinin içki ve uyuşturucu madde aldığı eşinin, kendisinden değil, başkasından hamile olabileceğini öne sürdü.

"EKMEK BIÇAĞINI CİNSEL ORGANINA SAPLADIM"

Kadir Meşe Alpyörük, yaşanan korkunç olayı anlatarak, "Eşimle eve girdik. Yatak odasına geçtik. Bu sırada eşim yarı çıplaktı. Babamın evinden getirdiğim ekmek bıçağı ile önce cinsel organına sapladım. Daha sonra da çeşitli yerlerine bıçak darbeleri vurdum. Evdeki odadan ve daireden çıktım. Daha sonra belki ölmemiştir, ambulansla hastaneye götürürüm düşüncesiyle tekrar eve geldim. Ancak, daire kapısının üstünde anahtarım kaldığı için içeri giremeyince bahçeden, eve girdim. Eşim ölmemişti ve yatakta hırıltılar çıkarıyordu. Yeniden bıçaklamaya başladım. Daha sonra balıkhanenin karşısındaki polis karakoluna giderek teslim oldum." ifadelerini kullandı.

"PİŞMANIM"

Alpyörük, mahkeme başkanının, "Pişman mısın?" sorusuna, "Pişmanım. Allah'ın verdiği canı Allah alır" cevabını verdi.

BEBEĞİN BABASI OLDUĞU TESPİT EDİLDİ

Doktor raporunda ise hayatını kaybeden Hazal'ın doğacak çocuğunun babasının, Kadir Meşe Alpyörük olduğu tespit edildi.