Halk Otobüsü Şoföründen Taciz Dehşeti! Genç Kızı İstediği Durakta İndirmedi, Aracın Işıklarını Kapatıp…

TAKİP ET

İstanbul'da bir halk otobüsünde sona kalan üniversite öğrencisi genç kızın inmek istediği durakta düğmeye bastığı ancak genç kızın ineceği durakta durmadığı öğrenen halk otobüsü şoförünün aracın ışıklarını kapatarak kızın yanına gittiği ve 'Konuşmak istiyorum. Kimseyi arama.' dediği öğrenildi.

İstanbul’da bir halk otobüsünde sona kalan üniversite öğrencisi genç kızın inmek istediği durakta düğmeye bastığı ancak genç kızın ineceği durakta durmadığı öğrenen halk otobüsü şoförünün aracın ışıklarını kapatarak kızın yanına gittiği ve ‘Konuşmak istiyorum. Kimseyi arama.’ dediği öğrenildi. 

Olay, İstanbul’da halk otobüsünde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Mecidiyeköy’den otobüse binen ve Ortaköy’deki evine gitmek isteyen üniversite öğrencisi genç kızın saat 22.00 sularında halk otobüsüne bindiği ve otobüsteki bütün yolcular indiğinde dehşeti yaşadığı öğrenildi. 19 yaşındaki genç kızın inmek istediği durağa geldiğinde düğmeye bastığı ancak otobüs şoförü A.A’nın aracı durakta durdurmadığı ve durak dışı bir yere geçerek aracın ışıklarını kapatarak genç kızın yanına gittiği ve genç kıza kendisiyle konuşmak istediğini kimseyi aramamasını söylediği öğrenildi. Genç kızın şoföre tepki göstermesi ve cep telefonuyla ailesini aramaya kalkmasıyla otobüs şoförünün panik yaptığı ve aracın kapılarını açarak genç kızın araçtan inmesine izin verdiği öğrenildi.

OTOBÜSTEN İNER İNMEZ POLİSE KOŞTU

Otobüsten iner inmez polise giden L.M, halk otobüsü şoförünü polise şikayet etti. Başına gelenleri anlatan 19 yaşındaki genç kız son durağa geldiklerinde otobüste tek başına kaldığını ve inmek için düğmeye bassa da şoförün durmadığını ve aracı farklı bir yere çekerek iç ışıklarını söndürdüğü daha sonrada yanına gelerek konuşmak istediğini ve korkmamasını söylediğini belirtti. Şoförden şikayetçi olan genç kız ifadesini tamamlarken halk otobüsü şoförünün tüm suçlamaları reddettiği öğrenildi. Hakkında dava açılan halk otobüsü şoförü A.A’nın ‘Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma ve cinsel taciz.’ suçlarından 18 yıla kadar hapsi istendiği öğrenildi.

 

İstanbul Mecidiyeköy Ortaköy Taciz Genç kız Otobüs Halk otobüsü