Haliç'te yaşanan silahlı saldırının nedeni ortaya çıktı! Kan donduran ayrıntılar

TAKİP ET

Haliç Köprüsü girişinde meydana gelen akıl almaz olayda silahlı çalışma esnasında hayatını kaybeden kişiye ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı. Hayatını kaybeden kişinin kimliği belirlenirken öldürülen kişinin Cumali Aslan olduğu ifade edildi. Cumali Aslan'ın 20 gün önce cezaevinden çıktığı belirlenirken silahlı çatışmanın sebebi belirlendi. Yapılan incelemede, çatışmanın izi Kağıthane'de 20 gün önceki çeteler arası olaydan dolayı yaşanmış. Öldürülen şahsın ise çetelerden birinin üyesi olduğu bel

Haliç'teki yaşanan akıl almaz silahlı saldırıda yeni bilgiler gün yüzüne çıktı. D-100 Karayolu Haliç Köprüsünün girişinde sabah vakitlerinde hareket halinde olan bir araçta, yan yoldan gelen iki kişinin olduğu plakasız bir otomobilden silah ile ateş açıldı. Saldırıya uğrayan 3 kişinin otomobilden olduğu çatışmaya diğer grupda karşılık verdi. Saldırıya uğrayan araç bariyerlere çarparak durdu. Çatışma neticesinde otomobilde, arka koltukta oturan bir kişi yaşamını yitirdi, şoförün yanındaki koltuktaki kişi ise yaralandı. Sürücünün ise aracı bırakarak kaçtığı ifade edildi. Yaralanan şahıs, Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. 

ÖLEN KİŞİNİN KİMLİĞİ BELLİ OLDU 

Ayrıca Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılan cesedin ise Cumali Aslan'a ait olduğu ifade edildi. Olay hakkında incelemenin ise halen devam ettiği belirtildi. 

OLAYIN NEDENİ ORTAYA ÇIKTI: İKİ ÇETENİN HESAPLAŞMASI 

Olaydan sonra düğmeye basan polis, çatışma hakkında önemli detaylara ulaştı. Yapılan incelemede çatışmanın izi Kağıthane’de 20 gün önce meydana gelen Gündoğmuş ve Anucur çetesinin çatışması sebebi ile olduğunu tespit etti. 

MAKTUL DE ÇETE ÜYESİ İDDİASI 

Hayatını kaybeden Cumali Aslan’ın da Anucur çetesinin üyesi olduğu ifade edildi. Olay hakkında geniş çaplı soruşturma devam ediyor. 

İstanbul Haliç çatışma