Hakkri'de Belediye Başkanının Evine PKK Saldırısı! Evine Ateş Açtılar

TAKİP ET

Hakkari Durankaya Beldesi bağımsız Belediye Başkanı Fatih Keskin'in evine PKK'lı bir grup teröristi tarafından ses bombası ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendiği öğrenildi.

Hakkari Durankaya Beldesi bağımsız Belediye Başkanı Fatih Keskin’in evine PKK’lı bir grup teröristi tarafından ses bombası ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendiği öğrenildi.

Olay, Hakkari Durankaya Beldesi’nde saat 22.00’ı gösterirken meydana geldi. Hakkari’ye 20 kilometre uzaklıkta bulunan beldenin bağımsız Belediye Başkanı olan Fatih Keskin’in evine teröristler tarafından ses bombalı ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Belediye Başkanının evine açılan ateşe Başkan’ın korumaları ve yakınlarının da karşılık verdiği öğrenildi. Gruplar arasında çıkan çatışma kısa sürerken teröristlerin çatışma sonrasında kaçtığı belirlendi. 

ÖLEN YA DA YARALANAN OLMADI

PKK’lı teröristlerin kaçtığı belirlenirken yapılan ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerinin evin etrafından yoğun güvenlik önlemleri aldığı belirlendi. Durumu haber alan Keskin’in yakınları ise eve akın etti. Saldırgan teröristlerin yakalama çalışmaları için bölgede operasyon başlatıldı.

 

hakkari durankaya belediye başkanı PKK teröristler saldırı silah ses bombası operasyon fatih keskin