Hakkında Soruşturma Başlatılmıştı! İşte CHP İl Başkanı Kaftancıoğlu'nun Attığı Skandal Tweet'ler

TAKİP ET

Göreve geldiği ilk gün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar nedeniyle hakkında soruşturma başlatılan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun çok konuşulan tweet'leri ortaya çıktı. İşte Canan Kaftanoğlu'nun tepki çeken paylaşımları…

Göreve geldiği ilk gün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar nedeniyle hakkında soruşturma başlatılan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun çok konuşulan tweet’leri ortaya çıktı. İşte Canan Kaftanoğlu’nun tepki çeken paylaşımları…

CHP’den İstanbul İl Başkanlığı’na seçilen ancak daha görevinin ilk gününde hakkında soruşturma başlatılan Canan Kaftancıoğlu’nun sosyal medya hesabından attığı skandal paylaşımlar tepki almaya devam ediyor. Kaftancıoğlu’nun yaptığı skandal paylaşımlara son tepki de Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan geldi.

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’E DE SÖZ SÖYLEMİŞ

CHP’nin çiçeği burnunda İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun yaptığı paylaşımlarda Mustafa Kemal Atatürk’e de söz söylediği görüldü. ‘Mustafa Kemal’in askerleriyiz sloganından rahatsız olduğunu söyleyen Kaftancıoğlu’nun Ermeni tehciri olayı ile ilgili yaptığı paylaşımda büyük tepki çekti.

KATLEDİLEN ERMENİ VATANDAŞLARIMIZ DEDİ

Canan Kaftancıoğlu’nun yaptığı bir paylaşımında, ‘Tarihte bugün Ermeni soykırımı başladı. Katledilen Ermeni vatandaşlarımızı anıyoruz. 19.15’te Taksim’de şeklinde yaptığı gönderisine tepki yağdı. Birçok skandal tweet’le gündeme gelen Kaftanoğlu’na açılan soruşturma sonrasında tepkiler çığ gibi büyümüştü. Kaftancıoğlu’nun skandal paylaşımları sonrasında birçok isimden tepki gelirken son tepki de Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kaftancıoğlu ile ilgili bütün gönderileri büyük bir üzüntüyle takip ederken CHP’nin bu şahsı İstanbul İl Başkanı olarak seçmesini tam bir facia olarak tanımladığı görüldü. Kaftancıoğlu hakkında açılan soruşturma devam ediyor.

 

CHP Canan Kaftancıoğlu Soruşturma Attığı Tweetler Cumhurbaşkanı Erdoğan Tepki