Hakkari'den Acı Haber! PKK'lı Teröristler ve Güvenlik Güçleri Arasında Çatışma Çıktı: 1 Asker Şehit, 5 Asker Yaralı

TAKİP ET

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde bir grup PKK'lı ve güvenlik güçleri arasında çıkan çatışma sonucunda 1 askerin şehit olduğu 5 askerinse yaralandığı öğrenildi.

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde bir grup PKK’lı ve güvenlik güçleri arasında çıkan çatışma sonucunda 1 askerin şehit olduğu 5 askerinse yaralandığı öğrenildi. 

Acı haber Hakkari Yüksekova ilçesinden geldi. Yüksekova ilçesi Dağlıca bölgesinde operasyon yapmakta olan güvenlik güçlerine bir grup PKK’lının ateş açması sonucunda güvenlik güçleri ve teröristler arasında sıcak temas sağlandı. Çatışmada 1 asker şehit oldu, 5 askerse yaralandı.

AÇILAN İLK ATEŞTE 1 ASKER ŞEHİT OLDU

Yüksekova Dağlıca bölgesinde bulunan Gevana Kurki üs bölgesinde operasyon yapmakta olan güvenlik güçlerine bir grup PKK’lı terörist tarafından ateş açıldı. Açılan ilk ateş sonucunda 1 asker şehit olurken 5 askerinde yaralandığı bilgisi alındı. PKK’lı teröristlere anında karşılık veren güvenlik güçleri ve teröristler arasında çatışma yaşandığı öğrenildi. Yaşanan çatışma sonrasında teröristlerin bölgeden kaçtığı öğrenilirken çatışmada yaralanan askerlerin olay yerine gelen helikopterle alınarak Yüksekova Devlet Hastanesi’ne kaldırıldığı ve tedavi altına alındığı bilgisi verildi. 

HAVA DESTEKLİ OPERASYON BAŞLATILDI

Yaşanan çatışmanın ardından bölgeye takviye güvenlik güçlerinin gönderildiği ve çatışma sonrasında kaçan teröristlerin yakalanması için bölgede hava destekli operasyon başlatıldığı öğrenildi. 

 

hakkari yüksekova dağlıca çatışma PKK terörist asker 1 şehit 5 asker yaralı hava destekli operasyon