Hakkari'de Mucize Olay! Terörist Tarafından Sıkılan Kurşun Uzman Çavuşun Telefonuna İsabet Ederek Ölümden Kurtardı

TAKİP ET

Hakkari Şemdinli ilçesinde güvenlik güçleri ve PKK'lı teröristler arasında yaşanan çatışma esnasında bir uzman çavuşun hafif şekilde yaralandığı öğrenildi. Uzman çavuşun vurulmasında yaşanan mucize ortaya çıktı.

Hakkari Şemdinli ilçesinde güvenlik güçleri ve PKK’lı teröristler arasında yaşanan çatışma esnasında bir uzman çavuşun hafif şekilde yaralandığı öğrenildi. Uzman çavuşun vurulmasında yaşanan mucize ortaya çıktı. 

PKK terör örgütüne yönelik operasyonların tüm hızıyla devam ettiği Hakkari Şemdinli ilçesinde bugün güvenlik güçleri ve teröristler arasında çıkan çatışmada bir uzman çavuşun yaralandığı öğrenildi. Bölgede yaşanan çatışma ile ilgili gelen bir fotoğraf ise herkesi şaşırttı.

CEP TELEFONU UZMAN ÇAVUŞU ÖLÜMDEN KURTARDI

Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde bugün çıkan çatışmada ilginç bir olay yaşandı. Güvenlik güçleri ve PKK’lı teröristler arasında çıkan çatışmada bir uzman çavuşun isabet eden kurşunla hafif şekilde yaralandığı öğrenildi. Çatışma bölgesinden gelen bir fotoğraf ise herkesi şaşırttı. Terörist tarafından açılan ateş sonucunda yaralanan uzman çavuşun cebindeki telefona isabet etmesi sonrasında ölümden döndüğü öğrenildi. Uzman çavuşun cep telefonu sayesindeki mucize kurtuluşu herkesi hayretler içinde bıraktı. Bölgede terör örgütüne yönelik operasyonların geniş çaplı olarak devam ettiği belirtildi.

 

hakkari şemdinli PKK terörist çatışma kurşun uzman çavuş mucize kurtuluş cep telefonu