Hakkari'de Dev Terör Operasyonu! 600 PÖH ve JÖH İnlerine Kadar Girdi!

TAKİP ET

Hakkari'nin Kavaklı köyü kırsalında güvenlik güçleri terör örgütü PKK'ya yönelik operasyon başlattı. Operasyona 600 güvenlik görevlisinin katıldığı ve hainlerin inlerine kadar girildiği öğrenildi.

Hakkari'nin Kavaklı köyü kırsalında güvenlik güçleri terör örgütü PKK’ya yönelik operasyon başlattı. Operasyona 600 güvenlik görevlisinin katıldığı ve hainlerin inlerine kadar girildiği öğrenildi. 

Güvenlik güçlerinin terör örgütlerine yönelik operasyonları yurt içi ve yurt dışında hız kesmeden devam ediyor. Vatandaşların huzur ve güvenliğinin sağlanması için Hakkari’de düzenlenen operasyonlarda örgüte büyük darbe vuruldu. 

600 JÖH VE PÖH KATILDI
Operasyona Hakkari’de 600 PÖH ve JÖH katıldı. Ayrıca güvenlik korucularının da operasyona destek verdiği öğrenildi. 6 Mart tarihinde başlatılan operasyonda güvenlik güçlerinin çok önemli bir mesafe kat ettiği ve teröristlerin inlerine kadar girildiği öğrenildi. Güvenlik güçlerinin bölgede dağları kapsamlı şekilde aradığı ve kent merkezlerinde ise yer yer meskun mahal operasyonlarının da yapıldığı öğrenildi. 

ÇOK SAYIDA SIĞINAK VE BARINAK BULUNDU
Düzenlenen operasyonda, örgüte ait çok sayıda sığınak, mağara ve barınak ele geçirilerek imha edildi. Ayrıca teröristlerin araziye tuzakladığı çok sayıda patlayıcı da  güvenlik güçleri tarafından fark edilerek, etkisiz hale getirildi. 

OPERSYONA KATILAN GÜVENLİK GÜÇLERİNE MORAL
Operasyona katılan asker ve polislere moral olması için İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ferdi Korkmaz ve Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu da araziye çıktı. Arazide bir süre kalan Korkmaz ve Dilberoğlu, daha sonra kırsaldaki köyleri ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti, çocuklara hediyeler dağıttı. 

 

hakkari terör operasyonu hakkari kırsalı son dakika son dakika haberi haberler operasyon