Hakkari'de Dehşet Anlar! Liseli Kız Kaldığı Yurdun 4. Katından Atlayarak İntihar Etti

TAKİP ET

Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'nde lisede okuyan ve 10. sınıf öğrencisi olan bir genç kız, iddialara göre yaşadığı sorunlardan dolayı kendisini kaldığı yurdun 4. katından aşağıya atarak intihar etti. Hastaneye kaldırılan genç kızın ise bacaklarının kırıldığı ve sağlık durumunun ise iyi olduğu belirtildi. İşte detaylar…

Hakkari’nin Şemdinli İlçesi’nde lisede okuyan ve 10. sınıf öğrencisi olan bir genç kız, iddialara göre yaşadığı sorunlardan dolayı kendisini kaldığı yurdun 4. katından aşağıya atarak intihar etti. Hastaneye kaldırılan genç kızın ise bacaklarının kırıldığı ve sağlık durumunun ise iyi olduğu belirtildi. İşte detaylar…

Hakkari’nin Şemdinli İlçesi’nde dün akıl almaz bir olay yaşandı! Hakkari’nin Şemdinli İlçesi’nde okuyan ve lisede 10. sınıf öğrencisi olan isminin henüz öğrenilemediği bir genç kız, iddialara göre yaşadığı problemlerden dolayı artık bunalıma girdi ve dün saat 16:00 civarında kaldığı yurdun 4. katındaki penceresine çıkıp, intihar etmek istedi.

4. KATTAN AŞAĞIYA ATLADI

Yaşadığı sorunlardan dolayı kalmakta olduğu yurdun 4. katında pencereye çıkan ve intihar etmek isteyen genç kız, kendisini vazgeçirmek isteyenleri dinlemedi ve camdan aşağıya kendisini sarkıttı. Kendisini sarkıttıktan sonra ise bir müddet pencereye tutunsa da daha sonra 4. kattan aşağıya düşerek beton zemine çakıldı. O anlar ise bir cep telefonunun saniye saniye kamerasına yansıdı.

Genç kızın yurdun penceresinden atlayarak intihar ettiğini gören çevredeki vatandaşlar ise hemen yardımına koşturdu ve genç kızı kendi imkanları dahilinde bir arabaya bindirip hastaneye götürdü. Hastanede ise hemen ilk müdahalesi sonrasında ameliyata alınan genç kızın bacaklarının kırıldığı ve sağlık durumunun ise iyi olduğu belirtildi.