Hakkari'de Akıl Almaz Kaza: Üzerine Kaya Düşen Araçta 1 Kişi Öldü, 4 Kişi Yaralandı

TAKİP ET

Tunceli'den yola çıkarak Hakkari Çukurca ilçesine doğru hareket eden öğretmen Özge Aras ve ailesinin içinde bulunduğu aracın üzerine kaya parçası düştüğü öğrenildi. Araçta bulunan 49 yaşındaki Mehmet Aras'ın yaşamını yitirdiği öğrenildi.

Tunceli’den yola çıkarak Hakkari Çukurca ilçesine doğru hareket eden öğretmen Özge Aras ve ailesinin içinde bulunduğu aracın üzerine kaya parçası düştüğü öğrenildi. Araçta bulunan 49 yaşındaki Mehmet Aras’ın yaşamını yitirdiği öğrenildi. 

Olay, Hakkari-Çukurca Karayolu 40’ıncı kilometresinde yer alan Olgunlar köyünde öğle saatlerinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Çukurca Çığlı köyü İlköğretim Okuluna tayini çıktığı öğrenilen ve Tunceli nüfusuna kayıtlı olan Özge Aras’ın annesi Yüksel Aras ve babası Mehmet Aras ile birlikte çıktığı yolculukta otomobillerinin üzerine yol kenarında bulunan dağdan kopan bir kaya parçası düştüğü öğrenildi. 

1 ÖLÜ 5 YARALI

Kaza sonrasında gelen bilgilerde araçta öğretmen Özge Aras’ın yakınları İbrahim Yiğit ve Şahin Karataş’ın da bulunduğu ve araç içindeki 5 kişinin kaza nedeniyle yaralandığı öğrenildi. Olay yerine çağırılan ambulanslarla Hakkari Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan Özge Aras’ın 49 yaşında olan babası Mehmet Aras’ın yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdiği öğrenildi. Hastaneye kaldırılan diğer yaralıların tedavilerinin sürdüğü bilgisi alındı. Yaşanan kaza ile ilgili jandarma ekiplerinin soruşturması devam ediyor.

 

hakkari kaya parçası kaza otomobil öğretmen 1 ölü 4 yaralı