Hakkari Durankaya Belediye Başkanının Evine Bombalı Saldırı!

TAKİP ET

Hakkari Durankaya Belediye Başkanı Fatih Keskin'in evine ses bombası atıldığı öğrenildi. Ses bombasının ardından ateş açan saldırganlara Belediye Başkanının korumaları tarafından karşılık verildi.

Hakkari Durankaya Belediye Başkanı Fatih Keskin’in evine ses bombası atıldığı öğrenildi. Ses bombasının ardından ateş açan saldırganlara Belediye Başkanının korumaları tarafından karşılık verildi.

Durankaya Belediye Başkanı olan Fatih Keskin’in evinin önüne ses bombası atıldığı ardından da ateş açılarak saldırı düzenlendiği öğrenildi. 

ÖNCE SES BOMBASI ATTILAR ARDINDAN ATEŞ AÇTILAR

Hakkari Durankaya Belediye Başkanı olan Fatih Keskin’in evine bugün saat 19.30 sularında kimliği henüz belirlenemeyen kişiler tarafından ses bombası atıldığı ardından da silahla ateş açılarak saldırı düzenlendiği öğrenildi. Saldırganların ateş açmasının ardından Belediye Başkanının korumaları tarafından saldırganlara karşılık verildiği öğrenildi. Karşılıklı çatışma sonrasında saldırganların olay yerinden kaçarak uzaklaştığı ve olayda yaralanan olmadığı öğrenildi. 

HABERİ DUYAN VATANDAŞLAR BAŞKANIN EVİNE AKIN ETTİ

Yapılan ihbar üzerine Başkan’ın evine çok sayıda zırhlı araç sevk edildi. Olayın ardından açıklama yapan Keskin ailesi yaşanan saldırıda yaralanan olmadığı ve korumalarının saldırganlara anında karşılık verdiğini belirtti. Düzenlenen saldırıyı haber alan vatandaşların Başkan Fatih Keskin’in evine akın ettiği öğrenildi. 

DAHA ÖNCEDE SALDIRI OLMUŞTU

Belediye Başkanı Fatih Keskin’in evine 7 Eylül 2017 tarihinde saat 22.00 sularında bir saldırı daha da düzenlenmiş ve yine evinin bahçesine ses bombası atılmıştı. 

 

hakkari durankaya belediye başkanı ses bombası saldırı korumalar silahlı saldırı