Hakem Sarı Kartı Gösterdi, Caner Erkin Çıldırdı: Küfürleri Art Arda Sıraladı

TAKİP ET

Fenerbahçe'den Beşiktaş'a transfer olan ve takımın formda olan isimlerinden olarak gösterilen futbolcu Caner Erkin bu akşam oynanan Beşiktaş-Başakşehir maçında büyük bir skandala imza attı. Maçın hakemi Mete Kalkavan'ın kendisine sarı kart göstermesinden sonra deliye dönen Caner Erkin'in hakeme küfürleri art arda sıraladığı görüldü.

Fenerbahçe’den Beşiktaş’a transfer olan ve takımın formda olan isimlerinden olarak gösterilen futbolcu Caner Erkin bu akşam oynanan Beşiktaş-Başakşehir maçında büyük bir skandala imza attı. Maçın hakemi Mete Kalkavan’ın kendisine sarı kart göstermesinden sonra deliye dönen Caner Erkin’in hakeme küfürleri art arda sıraladığı görüldü

Bu akşam Vodofone Park Stadyumunda oynanan Beşiktaş-Medipol Başakşehir karşılaşmasında takımın formda ismi Caner Erkin’den hakeme skandal sözler geldi. Oldukça gergin giden maçta Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin’in 87. dakikada maçın hakemi Mete Kalkavan’ın kendisine gösterdiği sarı kart sonrasında çılgına döndüğü görüldü. Kendini kaybeden başarılı futbolcunun hakeme ettiği küfürler kameralara yansıdı.

SOSYAL MEDYADAN BÜYÜK TEPKİ

Gördüğü sarı kart sonrasında hakem Mete Kalkavan’a sert tepki gösteren Caner Erkin’in hakeme ‘O… Çocuğu’ diyerek küfürleri art arda sıralaması yayıncı kuruluş kamerasından kaçmadı. Erkin’in hakeme küfür ettiği anlar kameralar tarafından net bir şekilde kaydedildi. Başarılı futbolcunun hakeme ettiği küfürler sosyal medyada tepki aldı.

 

Spor haberleri Vodofone Park Beşiktaş Başakşehir Maç Hakem Mete Kalkavan Küfür Sarı Kart Caner Erkin