Hakan Ural Skandal Tacizi Canlı Yayında Açıkladı! Avukatın Kafede Genç Set Çalışanına Yaptığı Pes Dedirtti

TAKİP ET

TV8 de yayınlanan 'Gel Konuşalım' adlı programda yorumculuk yapan Hakan Ural set ekibinde yer alan Genç Bir Kızın uğradığı sözlü saldırıyı televizyonda canlı yayında izleyicileri anlattı. Hakan Ural Yaşanan bu çirkini olayın ardından polis memurları hakkında suç duyurusunda bulunulacağını açıkladı.

TV8 de yayınlanan “Gel Konuşalım”  adlı programda yorumculuk yapan Hakan Ural set ekibinde yer alan Genç Bir Kızın uğradığı sözlü saldırıyı televizyonda canlı yayında izleyicileri anlattı. Hakan Ural Yaşanan bu çirkini olayın ardından polis memurları hakkında suç duyurusunda bulunulacağını açıkladı.

TV8 ekranlarında hafta içi her sabah yayınlanan “Gel Konuşalım” sohbet programının sunucusu Hakan Ural set ekiplerinde bulunan bir genç kızın bir kafede uğradığı sözü saldırıyı canlı yayında açıkladı. Ortaköy'de bir kafede kamera arkasında çalışan genç kadının kız kardeşiyle birlikte oturduğunu belirten Hakan Ural, burada Kendisini avukat olarak tanıtan bir kişinin kadına sözlü saldırıda bulunduğunu söyledi. Canlı yayında olayı anlatan Hakan Ural olaydı adı geçen kişiler hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını da açıkladı.

"ŞORTUNUZ NE KADAR KISA BAKACAĞIZ"
Gel konuşalım adlı programın kamera arkasında çalışan İrem abla bir genç kadın, Ortaköy'de bir kafede kız kardeşiyle birlikte oturduğu sırada kendini avukat olarak tanıtan bir kişinin gerici saldırısına maruz kaldı. Hakan Ural canlı yayında olayı anlatırken şahsın işletmeye çağırdığını ve "Bu kızların şortu çok kısa ben rahatsız oluyorum, kaldırın" dediğini söyledi. Avukat olduğunu söyleyen bu kişiye karşı işletmecinin yanıtı ise, "Ne münasebet"  oldu ve ikili aralarında tartışmaya başladı. Olayın büyümesi üzerine kafeye Polisler geldi.  Hakan Ural canlı yayında yaptığı açıklamanın devamında, "Kafeye gelen polisler, kendini avukat olarak tanıtan kişiye, 'Sen insanların kıyafetine neden karışıyorsun?' demek yerine kadınlara 'Ayağa kalkın bakalım, şortlarınız ne kadar kısa bakacağız' dedi.” ifadelerini kullandı. Hakan Ural aynı zamanda hem o polislerden hem de kendisine avukat olarak tanıtan kişiden şikayetçi olacaklarını söyledi.

 

hakan ural TV 8 gel konuşalım set çalışanı taciz son dakika son dakika haberi