Hakan Altun müziği bıraktı mı? Demet Akalın ve Alişan'ın programına neden çıkmak istemedi?

TAKİP ET

Star TV ekranlarında yeni bir programa başlayan ve hafta içi her gün birbirinden ünlü kon ukları ağırlayan Demet Akalın ve Alişan'ın programına konuk olmak istemediği iddia edilen Hakan Altun, müziği bıraktığı yönündeki iddialara yanıt verdi.

Star TV ekranlarında yeni bir programa başlayan ve hafta içi her gün birbirinden ünlü kon ukları ağırlayan Demet Akalın ve Alişan’ın programına konuk olmak istemediği iddia edilen Hakan Altun, müziği bıraktığı yönündeki iddialara yanıt verdi. Müziği bıraktığına dair iddialarla gündem olan Altun, ‘Ölürüm de müziği bırakmam, müzik beni bırakana değin’ dedi.

Demet Akalın ve Alişan’dan Olay Yaratan Açıklama

Star TV’de canlı olarak yayınlanan programlarına konuk bulamadıklarını açıklayan Demet Akalın ve Alişan’ın bu açıklaması olay oldu. Aynı zamanda programda bir başka gündem olan açıklamaya imza atan Demet Akalın, ‘Programa katılmamak için müziği bıraktık diyorlar’ dedi. Bu açıklamaların ardından Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programına katılmak istemeyen ünlü ismin Hakan Altun olduğu öne sürüldü.


Hakan Altun’dan Açıklama

Programa katılmak istemeyen ve katılmamak için müziği bıraktığını söylediği iddia edilen ünlü sanatçı Hakan Altun’dan konuyla ilgili açıklama geldi. Yaşanan ufak bir yanlış anlaşılmadan dolayı bu açıklamayı yaptığını söyleyen Altun, Demet Akalın ve Alişan’ın kendisini programa davet ettiğini ancak Bodrum’da yaşadığından ve pandemiden dolayı 2020 yılında şarkı söylemeyeceğini kendilerine ilettiğini söyleyerek, ‘Hem moralim bozuk hem riskli gruptayım ben’ sözlerine yer verdi. Sosyal medya hesabından konuya açıklık getiren Altun, müziği bıraktığına dair iddialara da yanıt verdi ve ‘Ölürüm de müziği bırakmam, müzik beni bırakana değin’ dedi. 

 

hakan altun alişan