Haftanın Filmleri - 25 Eylül

TAKİP ET

Bu hafta 7 film birden vizyona giriyor. Aralarında Demet Evgar ve Murat Akkoyunlu'nun oynadığı Yok Artık ve Robert De Niro ile Anne Hathaway'in rol aldığı Stajyer dikkat çekiyor. Keyifli seyirler...

45 Yıl

Oyuncular: Charlotte Rampling, Tom Courtenay, Geraldine James

Filmin Konusu: Kate ve kocası 45. evlilik yıl dönümlerini kutlayacak bir çifttir. Kate bu durumu bir parti ile kutlamak ister ve hazırlıklara başlar. Bu sırada kocasına bir mektup gelir. Bu mektupta ilk aşkının cesedinin İsviçre Alplerindeki buzullar içinde olduğu yazıyordur. Bu durum çiftin evliliklerinin yeni bir döneme girmesine neden olur.

Adana İşi

Oyuncular: Murat Akkoyunlu, Ceyda Ateş, Melih Selçuk

Filmin Konusu: Maksut ve Şimşek, geçimlerini Adana’da tesisatçılık yaparak sağlamaktadır. Bir yılbaşı gecesi bankada bir su tesisatı tamiri görevi alırlar. Fakat ikili öyle bir yanlış yapar ki… Bu yanlış bankanın kasa dairesinin duvarını yıkmalarıdır. Bunu fakirlikten kurutuluş için bir yol olarak görseler de bu para onlara bolca bela getirecektir. Film, 1990’lı yıllarda Adana’da yaşanan gerçek bir olaydan uyarlanmıştır.

Aşk Nerede?

Oyuncular: Ayça Erturan, Faik Ergin, Oya Aydoğan

Filmin Konusu: Film, artık evlenmek ve bir aile kurmak isteyen ancak kendine uygun bir eş bulamayan daha doğrusu kafasında çizdiği ideal erkeği arayan bir kadın ile bir taksi şoförünün ansızın ortaya çıkan aşkını konu ediyor.

Küçük Prens

Orjinal Seslendirme: Rachel McAdams, James Franco, Jeff Bridges Türkçe Seslendirme: Elif Acehan, Ender Yiğit, Özden Ayyıldız

Filmin Konusu: Antoine de Saint-Exupéry'in klasikleşmiş eseri 'Küçük Prens'ten sinemaya uyarlanan animasyon türündeki yapıtta, bir pilot kendisini ıssız bir çölde buluyor ve çok uzak gezegenden gelmiş küçük bir çocukla karşılaşıyor.

Madımak: Carina'nın Günlüğü

Oyuncular: Denise Ankel, Füsun Demirel, Altan Erkekli

Filmin Konusu: 1993 yılında kadının toplumdaki yerini araştırmak için Türkiye’ye gelen genç araştırmacı Carina Cuanna, Temmuz ayında Sivas’ta düzenlenen Pir Sultan Abdal Şenliklerine katılmak için aralarında Aziz Nesin’in de yer aldığı geniş bir yazar-müzisyen-gazeteci ve şair topluluğu ile yola çıkar. Madımak oteli yanarken otelin içinde olan Carina orada hayatını kaybeder. Ancak son nefesine kadar olan herşeyi günlüğüne kaydetmeyi başarır.

Stajyer

Oyuncular: Robert De Niro, Anne Hathaway, Rene Russo

Filmin Konusu: Jules Ostin, başarılı bir şirketin sahibidir ve çalışanlarından birinin tavsiyesi ile bir stajyer programı başlatır. Bu deneysel programın ilk başlayanı ise 70 yaşındakı Ben Whittaker olur. Zamanla iş ilişkisi ikilinin arasında sağlam bir dostluğa dönüşecektir.

Yok Artık

Oyuncular: Murat Akkoyunlu, Demet Evgar, Çağlar Çorumlu

Filmin Konusu: Fikret, bir sabah her zaman ki gibi işe gitmek için evden çıkar ancak merdivenlerde ayağını burkar. Seke seke taksi durağına arkadaşlarının yanına gider. Müşteriler gelmeden önce laf lafı açarken Taksici Fikret Almanya’daki amcaoğlundan başlayarak binbir türlü Yok Artık! dedirtecek öyküler anlatır. Ancak gerçek öyle midir?

sinema 25 eylül vizyon filmleri beyaz perde Demet Evgar haftanın filmleri ne izlemeli sinemada bu hafta stajyer vizyon filmleri vizyona giren filmler yok artık