Haftalık Burç Yorumları 3 - 9 Aralık Haftası! Burcunuz Yılın Son Ayında Size Neler Söylüyor?

TAKİP ET

Aralık ayı geldi… 2018 yılının son ayında burcunu size bu hafta neler söylüyor? 3-9 Aralık 2018 haftalık burç yorumlarında neler var? Bu hafta burcunuzda hangi gelişmeler yaşanacak? İşte 3-9 Aralık haftalık burç yorumları...

Bu hafta burcunuz size neler söylüyor? Haftalık burç yorumunuzda neler var? 2 – 9 Aralık 2018 haftalık burç yorumları…

Koç (21 Mart – 20 Nisan)

Sevgili Koçlar, 7 Ocak tarihine kadar finansal konularda özellikle dikkatli adımlar atmanızda fayda var. Borç alacak ve verecek işleri ön plana çıkmaya başlayacak. Ortak kazanılan gelirlerde bir takım gizlilikler olabilir. Hayata dair kaygı ve korkularınızı zamanın akışına bırakıp, bu hafta daha rahat kararlar alabilirsiniz. Şans yanınızda gibi duruyor. Eğitimde, ticarette, seyahatte ve kariyerde çok güzel şanslar ve fırsatlar elde edebilirsiniz. Yurt dışında yaşamak için zaman kolluyorsanız, işte bu hafta bunu gerçekleştirmek için fırsat yakalayabilirsiniz.

Boğa (21 Nisan – 21 Mayıs)

Sevgili Boğalar,  arkadaşlık ilişkilerinizde keyifli sohbetler yaşayacağınız, kendinizi çok daha rahat ifade edebileceğiniz bir haftadasınız. Anlaşmazlıkları çözmek ve keyifli vakit geçirmek için doğru zaman içindesiniz. Finansal bir krizi çözmeye çalışıyorsanız veya kaynak arayışı içindeyseniz hafta boyunca güzel fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Borçlarınız var ise bunları ödeme kolaylığı ya da yapılandırmayla ilgili fırsatlar önünüze çıkabilir. Gündeminizde miras ile ilgili konular varsa hakkınız olan payı rahatlıkla elde edebileceksiniz.

İkizler (22 Mayıs – 22 Haziran)

Sevgili İkizler, bu hafta ilişkilerde fevri tavırlardan kaçının, sorunları abartmadan masaya yatırın, rahatlıkla çözebilecek belki de ilişki anlamında sizi çok mutlu edecek bir gelişme ile karşılaşabilirsiniz. Oldukça karlı ortaklık teklifleri ile karşılaşırsanız, hayır demeden önce iyice düşünün. Daha yoğun bir enerjiyle şans dolu kararlara imza atabilirsiniz. Hafta boyunca anlaşmalar, sözleşmeler konusunda da şansınız yaver gidecektir. İş hayatında daha şüpheci ve sorgulayıcı yaklaşabilirsiniz. Diyet ve spor yapıyorsanız çok fazla kasmayın kendinizi, bünyenizi fazla zorlamayın. 

Yengeç (23 Haziran – 22 Temmuz)

Sevgili Yengeçler, büyük hayat planlarınız ile ilgili kendinizi hayatın akışına bırakıp tüm yaşam enerjinizi kontrol dışında hissedebilirsiniz. İş ve çalışma ortamında sizi çok mutlu edecek bir gelişme siz konusu olacak. Yurt dışı sizin için önem kazanabilir. Bu hafta yurtdışı kaynaklı bir iş teklifi ile karşılaşırsanız mutlaka ciddiye alıp gözden geçirin. İlişkilerinizde daha tutkulu, hırslı, inatçı yaklaşımlar sergileyebilirsiniz. İlişkisi olanlar daha romantik, tutkulu bir süreç içine girecekler. Birlikte olduğunuz kişinin tüm sırlarını öğrenmek için çaba sarf edeceksiniz.

Aslan (23 Temmuz – 22 Ağustos)

Sevgili Aslanlar, sizin için aşk konusunda yılın belki de en şanslı zamanı. Evinizle, ailenizle ve yaşadığınız yer ile daha yakından ilgilenebilirsiniz. Yalnız daha fazla içe dönebilir, yalnızlık ihtiyacınız artabilir kendinizle baş başa kalmak isteyebilirsiniz ki, aslında en sosyal ve dışa dönük olmanız gereken zamanlardasınız. Kaygı ve korkularınızın duygularınızda yeri olmadığını düşünerek bastırmaya çalışmanız sizi daha fazla gerebilir, biraz daha duygularınızı dinleyip üzerinde konuşarak çözümlemek sizin için daha iyi olacaktır. Hobilerinizi paraya dönüştürebilirsiniz.

Başak (23 Ağustos – 22 Eylül)

Sevgili Başaklar, mülk alım veya satım işlerinde şansınız oldukça yaver gidecektir. Ev alabilir ve ya sizi mutlu edecek bir gelişme yaşanabilirsiniz. Bu sene aileniz, yuvanız ile ilgili genişlemeler olabilir. Hane nüfusu artabilir, yaşadığınız ev büyüyebilir veya tahmininizden daha şanslı gelişmeler oluşabilir. Bu hafta savunduğunuz fikirlerde fazla inatçı olabilirsiniz. Yakın çevre veya kardeşleriniz üzerinde hâkimiyet kurma isteğiniz artabilir. Bazı yolculuk planları yapabilir, yakın yerlere seyahatler yapabilirsiniz. Tüm iletişim araçları ile aktif iletişim içinde olacağınız yoğun bir süreç sizi bekliyor olacak.

Terazi (23 Eylül – 22 Ekim)

Sevgili Teraziler, eğitimler ve sınavlar konusunda harika şans ve fırsatlar sizi bulacak. Önemli sınavlarınız veya mülakatlarınız var ise başarılı geçecektir. Finansal konular gündemde olmaya başlayacak, kazançlarınızı arttırabileceğiniz koşullarla karşılaşabileceksiniz. Harcamalarınız daha çok giyim, süs gibi konular üzerine olacaktır. Genel olarak şanslı hissettiğiniz, mutlu gelişmeler olacağa benzemekle beraber iletişim boyutuna çok dikkat etmelisiniz. Sizin dikkat etmeyerek art niyetsiz olarak söylediğiniz cümleler beklemediğiniz şekilde sizi yaralayabilir. Aşk hayatınız ile ilgili olaylar sizin kontrolünüz dışında gelişim gösterebilir. Akışta kalmak ve hayatın kurgularını anlamak için beklemek iyi bir karar olabilir.

Akrep (23 Ekim – 21 Kasım)

Sevgili Akrepler, bu hafta para konularında bereket ve şans sizinle olacak. Özellikle finans, para, kariyer, kazanç konularında yılın belki de en şanslı günlerini yaşayacaksınız. İstediğiniz parayı elde edebilecek, gelirinizi arttırabilecek yeni yollar bulabilir, fikirlerinizi rahatlıkla paraya dönüştüreceksiniz. Çevrenize oldukça çekici enerjiler göndereceksiniz. Özellikle yalnız olanlar bazı flört teklifleri alabilir. Bu dönemde olası başlayacak ilişkilerde arzular, hırslar, kontrol ve cinsellik daha ön planda olabilir. İlişkisi olanlar eşinizin, sevgilinizin ilgisini daha çok üzerinize çekeceksiniz. Yalnız kıskançlık ve gereksiz kaprislerden sakının. Kendinizi yenileme ihtiyacınızın arttığı şu günlerde, fiziki değişikliğe gidebilirsiniz.

Yay (22 Kasım – 21 Aralık)

Sevgili Yaylar, kış mevsimine girdik ve sizin döneminiz başladı. Güneş sizin üzerinizde parlıyor. Hedefleriniz ve istekleriniz için harekete geçin. Yaptığınız her iş attığınız her adım pozitif anlamda görünür olacak ve takdir toplayacaksınız. Hayatınızın her konusunda yenilikler yaşıyor, yeni başlangıçlara adım atıyor olabilirsiniz. Yurt dışı bağlantılı her konuda şans sizden yana olacak. Yeni eğitimlere başlamak için de şahane bir hafta. İlişkisi olanlar küçük krizlerle mücadele edebilir, ilişkisi olmayanlar platonik ilişkiler içine girebilirler. Bu aralar sevginizi göstermek de zorlanabilirsiniz.

Oğlak ( 22 Aralık – 21 Ocak)

Sevgili Oğlaklar, yaratıcı çalışmalar yapmak, korkularınızla yüzleşmek ve sizi ruhsal anlamda yoran ve sıkan her ne ise buna çözümler bulmak için doğru zamandasınız. Temel konunuz arkadaş çevreniz ve platonik olarak sevdiğinizi düşündüğünüz ilişkiniz olabilir. Arkadaşlarınızla beraber daha çok vakit geçirecek, organizasyonlar ön planda olacaktır. Arkadaşlarınızı fazla sahiplenebilir, aranızda gizli bir rekabet veya tartışmalar yaşanabilir. Bu dönemin size katacağı sosyalliği ve hayatınıza katacağı yeni arkadaşların keyfini çıkarmaya bakın. Sizin için zor zamanlar geride kaldı. Yeni yılda, aldığınız derslerinizi asla unutmadan yeni kararlar almanızı tavsiye ederim. Sizin için zor olsa da, maddi konularda kendinizi çok zorlamadan ilerlemeniz iyi olacaktır.

Kova (22 Ocak – 19 Şubat)

Sevgili Kovalar, hafta boyunca arkadaşlarınızla, dostlarınızla iş projeleri geliştirebilir, birlikte para kazanabileceğiniz işler hakkında kafa patlatabilirsiniz. Aktif bir iş hayatınız yoksa bu şans toplum içerisindeki sosyal statünüzde veya başarmak istediğiniz yeni projelerde olabilir. İnsanlardan çok yardım ve destek göreceksiniz. İyi ve doğru adımlarınızla oldukça ön planda olacak, yaptığınız işler birçok kişi tarafından görünür olacak, takdir ve beğeni toplayacaktır. Arkadaş çevreniz veya platonik ilişkiniz hakkında sizi düşündüren hatta belki biraz rahatsız eden gelişmeler bu hafta da devam edebilir. Yalnız artık zor dönemleriniz bitti, artık hayat sizin için daha kolay olacak.

Balık ( 20 Şubat – 20 Mart)

Sevgili Balıklar, kariyer ve iş konularında belki de yılın en şanslı günlerini yaşıyor olacaksınız. Terfi beklentiniz var ise bunu dile getirebilirsiniz.  İş teklifleri alırsanız değerlendirin, kendi işinizi kurmak için de harika bir dönemdesiniz.  Kariyer konusunda korkusuzca adımlar atın. Büyük hayat planlarınızı gözden geçirmenizin vakti gelmiş gibi gözüküyor. Bu sıralarda tatil planları yapabilir, yurt dışı ile ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hayatın mistik ve felsefi yönleri ile daha yakından ilgilenmeye başlayabilirsiniz.

Haftalık burç yorumları Burç yorumları Günlük burç yorumları Balık burcu Yengeç burcu Yay burcu Aslan burcu Terazi burcu Koç burcu İkizler burcu Boğa burcu Akrep burcu Kova burcu Başak burcu Ay Güneş 20 Haziran 2018