Hadise ve Kaan Yıldırım aşkı bitti!

TAKİP ET

2020 yılına damga vuran çiftler arasında olan Hadise ve Kaan Yıldırım, tutkulu şekilde ilerleyen birlikteliklerini noktaladı.

2020 yılına damga vuran çiftler arasında olan Hadise ve Kaan Yıldırım, tutkulu şekilde ilerleyen birlikteliklerini noktaladı. Biten ilişkisi sonrasında yakın çevresiyle sohbet ettiği öğrenilen Kaan Yıldırım’ın ‘Hala çok aşığız’ dediği ve Hadise’nin fevri davrandığını söylediği öne sürüldü.

‘Evlilik Hazırlığı Yapıyorduk’

Posta’nın haberine göre, ünlü şarkıcı ile aşk yaşayan oyuncu Kaan Yıldırım’ın biten ilişkisinin ardından yakın çevresiyle dertleştiği ve birbirlerine hala çok aşık olduklarını söylediği öğrenildi. Aralarındaki sevginin çok derin olduğun ve kolay kolay bitmeyeceğini söyleyen Yıldırım’ın ‘Biz evlilik hazırlığı yapıyorduk. Nedense fevri davrandı’ ifadelerini kullandığı belirtildi. Ayrıca ünlü oyuncunun sevgilisini dün geceden beri sürekli aradığı ve peş peşe mesajlar çektiği ancak karşı taraftan henüz bir cevap alamadığı öne sürüldü.


Ayrılığı Hadise Duyurdu

Dün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ayrılığı duyuran ünlü şarkıcı Hadise, ‘Aşk çok güzel, her şey aşkla güzel’ sözleriyle başladığı açıklamasının devamında ‘Ama bazen aşk olsa da olmuyor’ ifadelerine yer verdi. Bu sebeple aldığı kararı sevenleriyle paylaşmak istediğini ve Kaan Yıldırım’la yaşadığı ilişkiyi noktaladığını söyleyen Hadise, Yıldırım’a başarı ve mutluluk dileklerini iletti. Açıklamasını ‘Hep söylerim bizi aşk ve sevgi kurtaracak, aşk hep olsun’ ifadeleriyle sonlandırdı.

 

hadise kaan yıldırım aşk sosyal medya