Hadi 10 Ekim İpucu Sorusu Yayınlandı: Üstü Keten, Katalan Ayakkabılarına Ne Ad Verilir?

TAKİP ET

Hadi yarışması tarafından bugünün öğlen ipucu yayınlandı. Hadi 10 Ekim ipucu sorusu ne? Bilgilerini test etmek isteyenler Hadi yarışmasında önemli kolaylık sağlayan ipucu sorusunu merak ediyor. Hadi 10 Ekim 2018 ipucu sorusu Hadi Instagram hesabında yayınlandı. Peki, 10 Ekim Hadi ipucu sorusu ne?

10 Ekim Hadi ipucu Hadi resmi Instagram sayfası üzerinden yayınlandı. Bugün öğlen saatleri için yayınlanan ipucu şu şekilde: "Son dönemlerde ayakkabı çeşitleri arttığından farklı farklı ayakkabı isimleri duymaya başladık. Peki, üstü keten, tabanı ipten örme olan son yılların popüler Katalan ayakkabılarına ne ad verildiğini biliyor muyuz?".  bu şekilde sorulan sorunun yanıtı herkes tarafından merak edilmeye başlandı. Peki, 10 Ekim Hadi İpucu sorusunun yanıtı ne?

ÜSTÜ KETEN KATALAN AYAKKABI MODELİNİN ADI NE?

Hadi yarışması tarafından sorulan sorulara verdiği vatandaşlar tarafından merak ediliyor ve aranıyor. Bugün için Hadi resmi Instagram hesabı üzerinden sorulan soru şu şekilde; "Son dönemlerde ayakkabı çeşitleri arttığından farklı farklı ayakkabı isimleri duymaya başladık. Peki üstü keten, tabanı ipten örme olan son yılların popüler Katalan ayakkabılarına ne ad verildiğini biliyor muyuz?".  10 Ekim Hadi ipucu sorusunun yanıtı ise; espadril. En popüler ve yaygın olarak 1980'li yıllarda kullanılan espadril ayakkabı Bu sorunun yanıtı oluyor.

10 Ekim Hadi ipucu 10 Ekim Hadi İpucu sorusu hadi sorusu bugünün hadi ipucu hadi ipucu hadi yarışması hadi ipucu 10 ekim