Haciz İddiaları ile Zor Günler Geçiren Demet Akalın Boşanıyor

TAKİP ET

Eşi Okan Kurt ve ailesinin haberleriyle zor günler yaşayan Demet Akalın ve Okan Kurt boşanma kararı aldı. Çiftin boşanma davasının bugün görüleceği öğrenildi.

Eşi Okan Kurt ve ailesinin haberleriyle zor günler yaşayan Demet Akalın ve Okan Kurt boşanma kararı aldı. Çiftin boşanma davasının bugün görüleceği öğrenildi. 

23 Nisan 2012 tarihinde büyük bir aşkla Nikâh Masasına oturan Demet Akalın ile Okan Kurt çiftinin en kötü haber. Haberleri ile son günlerde gündemden düşmeyen Demet Akalın ve Okan Kurt boşanma kararı aldı.

BİRİKEN BORÇLARDAN DOLAYI HACİZ İŞLEMİ BAŞLATILMIŞTI
Okan Kurt'un geçtiğimiz yıllarda işleri bozulmuş ve aile şirketleri olan Martaş Lojistik piyasaya yaklaşık 150 milyon lira borçlanmıştı.  Dün Demet Akalın'ın Beykoz'daki evlerinde haciz işlemi uygulandı.  Haciz Kararı ile birlikte villa içerisinde bulunan bir dizi eşyanın haciz edildiği öğrenildi.  Daha sonra televizyon, bilgisayar, klima ve tablolarında bulunduğu eşyalar kamyona yüklenerek götürüldü.

BOŞANMA DAVASI BUGÜN
Demet Akalın daha önce yaptığı açıklamada evliliklerinde krizi yaşandığını ancak anlattıklarını söylemişti. Son yaşanan gelişmelerin ardından çift boşanma kararı aldı. Çiftin Boşanma davasının bugün Beykoz Adliyesi'nde görüleceği öğrenildi.

MAL VARLIKLARI SATIŞA ÇIKARILMIŞTI
Okan Kurt'un avukatı aile şirketinin darboğaza düşmesi hakkında yaptığı açıklamada şirketin borçları kapatmak için bütün mal varlığının satışa çıkarıldığını söylemişti.

 

Demet akalın ve okan kurt boşanma demet akalın boşanıyor son dakika son dakika haberi