Haberi Duyunca Yıkıldılar! TEMA Vakfı Temsilcisi Gözyaşları İçerisinde Uğurlandı!

TAKİP ET

TEMA Vakfı Temsilcisi Mine Akkoyun Balcı, Rize'nin Ardeşen ilçesinde bulunan 5 kattaki evinin balkonundan düşerek hayatını kaybetti. 36 yaşındaki Balcı, bugün gözyaşları arasında toprağa verildi.

Ardeşen ilçesi fırtına Mahallesinde bulunan Bir apartmanın 5 katında Dün Öğle saatlerinde meydana gelen olayda evinin balkonuna çıkan  Mine Akkoyun Balcı,  dengesini kaybederek düştü. Komşuların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları incelemede evli ve 2 çocuk annesi kadının ayatını kaybettiğini belirledi. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından talihsiz kadının cansız bedeni otopsi yapılmak üzere adli tıp Kurumu'na götürüldü.

ÇOK SAYIDA PROJEYE KATILMIŞTI

Balcı, Ardeşen ilçesinde çok sayıda sosyal faaliyete öncülük ederken çocukların çevre bilinci ile yetişmesini sağlamak amacıyla projelere katılıyordu. Bir süredir TEMA Vakfı Ardeşen temsilciliği görevini yürüten ve çevre mühendisi olan Balcı Ardeşen ilçesi Merkez Camii'nde bugün öğle saatlerinde kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında toprağa verildi. 
 

TEMA vakfı ardeşen Mine Akkoyun Balcı