Haber Spikeri Nazlı Çelik Şehit Olan Tümgeneral'i Anlatırken Gözyaşlarını Tutamadı!

TAKİP ET

Star Tv'nin ünlü haber spikeri Nazlı Çelik Şırnak'ta yaşanan helikopter kazasından sonra gelen acı haber sonrasında şehit olan 13 askerin ardından haber bülteninde canlı yayında kullandığı ifadeler sırasında gözyaşlarına hakim olamadı. Nazlı Özçelik kazadan sadece 1 hafta önce Tümgeneral Aydoğan Aydın'ın tümenine ziyarette bulunmuştu. Haber bülteninde gerçekleştirdiği ziyareti anlatırken sesi titreyen Çelik, yaptığı konuşma ile herkesi duygulandırdı.

Star Tv’nin ünlü haber spikeri Nazlı Çelik Şırnak’ta yaşanan helikopter kazasından sonra gelen acı haber sonrasında şehit olan 13 askerin ardından haber bülteninde canlı yayında kullandığı ifadeler sırasında gözyaşlarına hakim olamadı. Nazlı Özçelik kazadan sadece 1 hafta önce Tümgeneral Aydoğan Aydın’ın tümenine ziyarette bulunmuştu. Haber bülteninde gerçekleştirdiği ziyareti anlatırken sesi titreyen Çelik, yaptığı konuşma ile herkesi duygulandırdı.

Ünlü haber spikeri Nazlı Özçelik dün Şırnak Uludere’de gerçekleşen ve 13 şehit haberi alınan helikopter kazasının ardından bugün ana haber bülteninde sadece 1 hafta önce gerçekleştirdiği ziyareti anlatırken sesi titredi gözyaşlarına boğuldu. Kazadan sadece 1 hafta önce Tümgeneral Aydoğan Aydın’ın tümenine ziyarette bulunmuş olan Nazlı Özçelik orada yaşananları anlatırken gözyaşlarına hakim olamadı ve yaptığı açıklamalarla herkesi duygulandırdı.

YAPTIĞI KONUŞMAYLA HERKESİ DUYGULANDIRDI

Haber spikeri Nazlı Özçelik şehitlerin ardından bugün yayınlanan Ana Haber Bülteninde 1 hafta önce Tümgeneral Aydoğan Aydın’ın tümenine yaptığı ziyareti anlatarak herkesi duygulandırdı. Yaptığı açıklamalarla ve anlattıkları ile herkesi duygulandıran Nazlı Özçelik her cümlesinde sesi titreyerek konuştu. gözleri dolan Nazlı Özçelik ağlamamak için kendini zor tuttu.

 

spiker nazlı çelik star tv ana haber bülteni gözyaşlarına boğuldu şehit tümgeneral nazlı çelik