Güzellik Merkezinde Meğer Kürtaj Yapıyorlarmış!

TAKİP ET

İstanbul'un göbeğinde bulunan bir güzellik merkezinin aslında kaçak kürtaj işlemleri için kullanıldığı ortaya çıktı. Yapılan baskında herkesin kanı dondu.

İstanbul Arnavutköy'de bulunan bir güzellik merkezinin yeterince hijyen olmadığını ve başka işlemlerinde yapıldığı yönünde çeşitli ihbarlar gelmişti. Ancak güzellik merkezi içerisinde yer alan bir odada kaçak olarak kürtaj yapıldığına yönelik gerçekleştirilen bir ihbar en çok dikkat çeken ayrıntılar arasında yer aldı. İl Sağlık Müdürlüğü tarafından göreve getirilen bir ekip tarafından güzellik merkezine baskın yapılmasına karar verildi. 

Yapılan baskında çalışan ekipler adeta gözlerine inanamadılar. Yapılan baskında pek çok usulsüz işlem yapıldığı tespit edildi. Bunun ardından çağrılan polis ekipleri tarafından 5 Suriye uyruklu kişinin gözaltına alındığı öğrenildi. İstanbul'un en nezih semtlerinden birisi olduğu iddia edilen Arnavutköy Anadolu Mahallesi içerisinde bir adreste yasa dışı muayenelerin yapıldığı öğrenildi.

GÜZELLİK MERKEZİNDE KÜRTAJ YAPIYORLARMIŞ

Üzerinde güzellik merkezi yazan bir merkezde yapılanlar adeta kan donduruyor. Baskın yapıldığı zaman girilen gizli odalarda hasta yatağı ile birlikte muayene odalarının bulunması baskın yapan ekibe büyük şaşkınlık yaşattı. Muayene odalarında pek çok medikal malzeme ile karşılaşan ekipler yaptıkları aramaları derinleştirdikleri zaman kadın çocuk polikliniği yazan bazı kartlara rastlanıldığı öğrenildi. 

İşletmenin Suriye uyruklu kişiler tarafından işletildiği öğrenildi. Aynı zamanda o sırada içeride muayene olmak için 3 Suriye uyruklu kadının da bulunduğu öğrenildi. Emniyette işletme sahiplerinin sorgusunun devam ettiği açıklandı. Konu hakkında soruşturma devam ediyor. 

güzellik merkezi operasyon kürtaj