Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar Açıkladı! PKK'nın Yeni İsmi Bakın Ne

TAKİP ET

Güvenlik uzmanı Abdullah Ağar, PKK'nın yeni adının IŞİD'den sonra 'IŞİT', yani 'Irak-Şam-İran-Türkiye Terör Örgütü' olduğunu söyledi. Ayrıca güvenlik uzmanı Abdullah Ağar PKK'nın bu yeni versiyonunun daha büyük ve daha farklı hazırlandığını dile getirdi.

Güvenlik uzmanı Abdullah Ağar, PKK’nın yeni adının IŞİD’den sonra 'IŞİT', yani 'Irak-Şam-İran-Türkiye Terör Örgütü' olduğunu söyledi.  Ayrıca güvenlik uzmanı Abdullah Ağar PKK'nın bu yeni versiyonunun daha büyük ve daha farklı hazırlandığını dile getirdi.

Ünlü güvenlik uzmanı ve MHP Ankara milletvekili adayı Abdullah Ağar, PKK’nın IŞİD’den sonra yeni adının 'IŞİT', yani "Irak-Şam-İran-Türkiye Terör Örgütü" olduğunu belirtti. Ağar açıklamasının devamında Artık bölgenin yeni IŞİT’i, yani yeni PKK çok daha büyük bir etki ve farklı misyonlar üstlenmek üzere hazırlanıyor ve sağı solu yokluyor"  ifadelerini kullandı.  Abdullah yaptığı açıklamada Menbiç’teki son durum ve olası kandil operasyonu hakkında değerlendirmelerde bulundu. Ağar bu konu hakkında "TSK'nın 12 km genişlikli, 20-25 km derinlikli’ Kuzey Irak'a girmesi, Hakurk bölgesindeki bilinen terörist varlığının üçte ikisini imha etmesi, Kandil’den önceki son direnç noktası sayılan Hakurk’taki kritik arazi arızalarını ele geçirmesiyle Kandil olası bir harekât alanına dönüştü" ifadelerini kullandı. 

250 KİLOMETREKARELİK BİR ALAN TEMİZLENDİ
Abdullah Ağar, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Kuzey Irak’ta sessiz sedasız operasyon yürüttüğünü, bu sayede PKK’nın Türkiye’ye sızmasına karşı bir set oluşturulduğunu söyledi. Bu sayede PKK’nın propagandasının da önlendiğini söyledi. 

PKK'NIN ADI DEĞİŞTİ
Abdullar Ağar açıklamasının devamında, "Hatta artık cümleyi şu şekilde kurmamız, ‘sözde’ seküler gen yüklenen ve Arap hamisi rolüyle ayrılıkçı kurnaz ihtirasları gizlenen ve pekiştirilen etno-etnik ayrılıkçı radikal terör örgütü PKK’yı bundan sonra bölgenin 'yeni IŞİT'i olarak tanımlamak gerekecek. Yani IŞİD’ten bir tek harf farklıyla ortaya çıkan bu yeni kısaltma; Irak-Şam-İran-Türkiye Terör Örgütü tanımlamasının baş harflerinden oluşuyor ve açıkçası ‘cuk’ oturuyor" dedi.