Güpegündüz Dehşet! 8 Erkek Küçük Kızı Sokak Ortasında Taciz Etti

TAKİP ET

Hindistan'da ortaya çıkan görüntülerde, 8 erkeğin sokakta gördükleri küçük bir kız çocuğunu taciz ettiği öğrenildi. Tacize uğrayan kız çocuğunun akıbetinin ne olduğu henüz bilinmezken yaşanan iğrenç olayın ülke gündemine oturduğu belirtildi.

Hindistan’da ortaya çıkan görüntülerde, 8 erkeğin sokakta gördükleri küçük bir kız çocuğunu taciz ettiği öğrenildi. Tacize uğrayan kız çocuğunun akıbetinin ne olduğu henüz bilinmezken yaşanan iğrenç olayın ülke gündemine oturduğu belirtildi.

Olay, Kuzeydoğu Hindistan’da meydana geldi. Alınan bilgilere göre, yaşları 14, 16 ve 18 arasında olan 8 erkeğin sokakta gördükleri bir kız çocuğunu taciz ettiği öğrenildi. Güpegündüz meydana gelen taciz olayı herkesi şokta bıraktı. Küçük kızın etrafındaki 8 erkeğin tacizine karşı attığı çığlıklar hiçbir işe yaramadı.

YERDE SÜRÜKLEYİP TACİZ ETTİLER

Ülke gündemine bomba gibi düşen iğrenç olayda, yaşları 14, 16 ve 18 arasında değişen tam 8 erkeğin adı bilinmeyen ve onlu yaşlarda olduğu iddia edilen küçük kız çocuğunu sokakta görerek yanına yaklaştığı ve etrafını sararak sıkıştırmaya başladıkları öğrenildi. Etrafını sardıkları kız çocuğunun üstüne yürüyerek kıyafetlerini yırtan şahısların daha sonra yere düşen küçük çocuğu taciz ettikleri ve yerde sürükledikleri öğrenildi. Bu sıralarda tacizcilerden birinin olup biteni cep telefonu kamerasından video çektiği ve çekilen görüntülerin ortaya çıkmasıyla polis ekiplerinin soruşturma başlattığı bilgilerine ulaşıldı. Tüm ülkeyi ayağa kaldıran iğrenç olayın ardından polisin başlattığı çalışma sonucunda tacizci 8 erkekten 6’sının tutuklandığı görüntüleri çeken şahsın ve tacizcilerin arasında olan diğer saldırganın arama çalışmasının devam ettiği öğrenildi.

 

Dünya haberleri Hindistan 8 erkek Sokakta taciz Kız çocuğu Cinsel istismar