Günün Yürek Burkan Haberi! 95 Yaşındaki Yaşlı Adam Çocuklarına Yük Olmamak İçin Camdan Atladı

TAKİP ET

İstanbul Gaziosmanpaşa'da yürekleri burkan olayda, 95 yaşında olan yaşlı bir adam ailesine yük olduğunu düşünerek ikinci kattaki evinin camından atladı. Yaşlı adamı mahalleli branda yaptıkları battaniyeyle kurtarırken büyük bir panik ve korku yaşandı.

İstanbul Gaziosmanpaşa’da yürekleri burkan olayda, 95 yaşında olan yaşlı bir adam ailesine yük olduğunu düşünerek ikinci kattaki evinin camından atladı. Yaşlı adamı mahalleli branda yaptıkları battaniyeyle kurtarırken büyük bir panik ve korku yaşandı.

İstanbul Gaziosmanpaşa Küçükköy Mahallesinde yer alan bir apartmanın ikinci katından atlayan yaşlı adamı mahalle sakinleri ellerindeki battaniyeyi branda yaparak kurtardı. 95 yaşında olan yaşlı adamın intihara kalkışma nedeninin altındansa büyük bir dram çıktı.

AİLESİNE YÜK OLDUĞUNU DÜŞÜNÜP CAMDAN ATLADI

Alınan bilgilere göre, 95 yaşında olan yaşlı adamın ikinci katta olan evlerinin camından kendini yere bıraktığı öğrenildi. Mahallede büyük bir can pazarı yaşanırken mahalle sakinlerinin camdan atlamaya çalıştığını gördükleri yaşlı adam için aşağıdan battaniyeyle branda yaptıkları ve yaşlı adamı kurtarmak için zamanla yarıştıkları görüldü. Camın altına toplanan mahalleli bir yandan yaşlı adamla konuşarak intihardan vazgeçirmeye çalıştığı görülürken diğer yandan da aşağıya atlaması halinde beton zemine çakılmaması için ellerindeki battaniyeyi hep beraber branda yaptıkları görüldü. Mahalledeki komşularının tüm konuşmalarına rağmen ikna edilemeyen 95 yaşındaki adam hiç düşünmeden kendini camdan aşağı bıraktı.

ÖLÜMDEN DÖNDÜ

Kendini ikinci katın camından aşağı bırakan 95 yaşındaki H.Y’nin mahalledeki komşularının açtığı battaniye üzerine düşmesiyle ölümden döndüğü öğrenildi. Yaşanan olayı ufak sıyrıklarla atlattığı öğrenilen yaşlı adamın hastanede tedavi edildikten sonra taburcu edildiği ve sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Alınan diğer bilgilere göre, adamın ailesine yük olduğunu düşündüğü bu yüzden de intihar etmeye kalktığı belirtildi.

 

İstanbul Gaziosmanpaşa 95 yaşındaki yaşlı adam İntihar Çocuklarının bakmadığını söyledi