Günün En İğrenç Haberi! Öz Ağabeyi ve Dayısının Tecavüzüne Uğrayan 14 Yaşındaki Kız Doğum Yaptı

TAKİP ET

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde rahatsız olunca Ailesi tarafından hastaneye kaldırılan 14 yaşındaki kızın doğum sancısı çektiği belirlendi. Hemen doğumhaneye alınan küçük kız bir kız bebek Dünyaya getirdi. Küçük kız verdiği ifadede kendisine Öz ağabeyi ve görme engelli dayısının tecavüz ettiğini söyledi.

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde rahatsız olunca Ailesi tarafından hastaneye kaldırılan 14 yaşındaki kızın doğum sancısı çektiği belirlendi.  Hemen doğumhaneye alınan küçük kız bir kız bebek Dünyaya getirdi. Küçük kız verdiği ifadede kendisine Öz ağabeyi ve görme engelli dayısının tecavüz ettiğini söyledi.

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesi Kale Mahallesi'nde geçtiğimiz hafta cumartesi günü yaşanan olayda Sabah saatlerinde rahatsız olan 14 yaşındaki kız ailesi tarafından hastaneye kaldırıldı. Hastanede Yapılan kontrollerde küçük kızın Doğum sancısının başladığı belirlendi. Hemen doğumhaneye alınan 14 yaşındaki çocuk kız bebek Dünyaya getirdi.

ÖZ AĞABEYİ VE DAYISI TECAVÜZ ETMİŞ
Doktorların durumu haber vermesi üzerine hastaneye polis ekipleri geldi. Psikolog nezaretinde küçük kızın ifadesi alındı. Küçük kız ifadesinde kendisine ağabeyi ve dayısının tecavüz ettiğini söyledi. Bugüne kadar tehdit edildiği için Başından geçenleri kimseye anlatamadığını söyleyen 14 yaşındaki kız,  hamile Olduğunu kısa süre önce öğrendiğini üzerine bol kıyafetler giyerek bu durumu gizlemeye çalıştığını ve çocuğun kimden olduğunu bilmediğini söyledi.

'KENDİSİ BİZİ ZORLADI'
Polis ekipleri küçük kızın verdiği ifadenin ardından şüpheli ağabey ve dayıyı evlerinde gözaltına alındı. Zanlılardan ağabey ifadesinde kız kardeşinin 2016 yılının Ekim ayında kendisine evde yalnız oldukları sırada cinsel ilişki teklifinde bulunduğunu belirterek, "Kabul etmedim ama bana kendisiyle birlikte olmazsam anneme birlikte olduğumuzu söylemekle tehdit etti. Bunun üzerine ilişkiye girdik. Kendisiyle başka biriyle ilişkiye girip girmediğini sormadım ve o tarihten sonra bir daha beraber olmadım" dedi.  Daha sonra bir gün evde kız kardeşinin moralinin bozuk olduğunu gördüğünü ve konuştuklarında ise kız kardeşinin dayısı ile birlikte olduğunu söylediğini iddia eden ağabey,  "Bu durumu öğrenince 'Babamlara söyleyelim' dedim, ama kabul etmedi. Birkaç ay önce dayıma bu olayı sorunca kardeşimin isteğiyle ilişkiye girdiğini söyledi. Ama ben dayıma kardeşimle ilişkiye girdiğimi söylemedim. Ben askerden bu yılın Mart ayında geldim. Bu tarihten sonra da asla ilişkiye girmedim. Çocuk bana ait değil, bu nedenle serbest bırakılmayı istiyorum" diye konuştu. Zanlıların emniyette işlemleri devam ediyor.

 

 

 

 

 

şanlıurfa siverek iğrenç haber cinsel istismar son dakika