Günün En İğrenç Haberi! Judo Hocasının Öğrencileri Taciz Ettiği İddia Ediliyor

TAKİP ET

Ordu'da Judo Federasyonu antrenörünün 9 öğrenciye değişik yıllarda tacizde bulunduğu iddia ediliyor. İfade kayıtlarına göre ilk taciz olayının 1993 yılında son taciz olayı ise 2017 yılında yaşandığı öne sürüldü. Savcılık tarafından tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilen antrenörü, atılı suçun işlendiği hususunda kuvvetli şüpheye varılmadığı kanaatine Varan mahkeme serbest bıraktı.

Ordu'da Judo Federasyonu antrenörünün 9 öğrenciye değişik yıllarda tacizde bulunduğu iddia ediliyor. İfade kayıtlarına göre ilk taciz olayının 1993 yılında son taciz olayı ise 2017 yılında yaşandığı öne sürüldü.  Savcılık tarafından tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilen antrenörü, atılı suçun işlendiği hususunda kuvvetli şüpheye varılmadığı kanaatine Varan mahkeme serbest bıraktı. 

Bu defa Ordu'dan çocuklara yönelik cinsel istismar Haberi geldi. Ordu'da yaşanan olayda iddialar oldukça vahim çünkü cinsel tacizde bulunduğu iddia edilen kişi 30 yıllık milli Judo antrenörü. İddiaları gündeme gelmesinin ardından Lüksemburg, Ordu, İstanbul ve Adana'dan cinsel tacizle ilgili şikayet dilekçeleri geldiği öğrenildi. Emniyete verilen ifadeler de ilk taciz olayının 1991 - 1993 yılları arasında son taciz olayı ise 2017 yılında yaşandığı öne sürüldü. Tacize uğradıkları dönemlerde yaşları 12 ile 15 arasında değişen kız çocuklarını ifadelerinde anlattıkları ise taciz olayının ya müsabakalara gidiş dönüş sırasında otobüste ya da tarihte odasında yaşandığını ortaya çıkardı. 

SALON DEĞİŞİNCE TACİZ OLAYI ORTAYA ÇIKTI
Şu anda 55 yaşında olan Y.Ç.’nin antrenörlük yaptığı 19 Eylül stadyumunun altında bulunan yedide salonunda eğitim gören 15 yaşındaki bir kız çocuğunun ilk olarak WhatsApp grubuna yazdığı bir yazı ile taciz olayının ortaya çıktığı öğrenildi. Bu yazışma sırasında benzer durumların daha önce de başka çocukların yaşadığı anlatıldı. Daha da vahimi olan bir iddia ise taciz olayını bir kadını antrenörün de verildiği yönünde.  WhatsApp grubu yazışmalarında 15 yaşındaki kız çocuğu yaşadığı olayı Sevda isimli antrenörü anlattıkları ve daha sonra hocaların toplantı yaptığını söyledi.

2 SAYFALIK MEKTUPTA YAŞADIĞI TÜM OLAYLARI ANLATTI
15 yaşındaki kız çocuğunun yaşadığı Bu olaydan sonra salon değiştirmesi ile vidaların detayları ortaya çıktı. Genç kız taciz olayından sonra Salonu değiştirmeye karar veriyor ve arkadaşı ile başka bir salona geçiyor. Eğitmenler ise yaşanan taciz olayı duyunca konuyu soruyor ve bunu yazılı olarak kendilerine vermelerini istiyor. Bunun üzerine 15 yaşındaki kız çocuğu 2 sayfalık bir mektup yazarak imzalıyor ve yaşadığı taciz olayında bütün detaylarıyla anlatıyor.

 

ordu milli antrenör judo cinsel taciz son dakika