Günün En İğrenç Haberi! 3 Kızına Birden Cinsel İstismarda Bulunan Babanın İfadesi Mide Bulandırdı

TAKİP ET

Edirne'de 2'si 15 yaşından küçük olan 3 kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla yargılanan baba T.G, mahkeme tarafından toplamda 168 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırıldı. Sapık babanın verdiği ifadeler mide bulandırdı

Edirne’de 2’si 15 yaşından küçük olan 3 kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla yargılanan baba T.G, mahkeme tarafından toplamda 168 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırıldı. Sapık babanın verdiği ifadeler mide bulandırdı

Olay, Edirne’de 2016 yılının Ağustos ayında meydana geldi. Alınan bilgilere göre, inşaat işçisi olarak çalışan 48 yaşındaki T.G, boşandığı eşinden olan 8, 12 ve 15 yaşındaki 3 kızına cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklandı. 

ESKİ EŞİ İHBAR ETTİ

Şüphelinin boşandığı eşi S.Ö’nün yaptığı ihbar sonrasında başlatılan soruşturma kapsamında, 3 kızına cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen baba T.G ve 3 kızdan birine cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen arkadaşı B.K hakkında Edirne 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi tarafından dava açıldı.

‘KİMSEYİ SATMADIM’

Yaklaşık 1 yıldır devam eden davanın gerçekleştirilen karar duruşmasına çıkan tutuklu baba T.G’nin yaptığı son savunmasında, ‘Kimseyi satmadım, kimseye zorla bir şey yaptırmadım. Böyle bir suçla geldiğim için üzgünüm. Doğrular neyse söyledim, savunmamda her şeyi açıkladım. Cezam neyse razıyım.’ dedi. 

168 YIL 9 AY HAPİS

Mahkeme heyeti savunmaların ardından kararını açıkladı ve baba T.G, öz kızlarına nitelikli cinsel istismarda bulunmak suçundan 56’şar yıl 3’er aydan toplamda 168 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırıldı. Ancak kanun olarak bir suçun cezasının 30 yılı aşamayacağından dolayı babanın aldığı ceza 90 yıla indirildi. 

 

Edirne Öz baba 3 Kızına taciz Çocuğun cinsel istismarı Dava Hapis